ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

“Η Νύχτα μετά την Πρωτοχρονιά”: Το παιδικό βιβλίο της POWER BOOK Girl

“Η Νύχτα μετά την Πρωτοχρονιά”: Το παιδικό βιβλίο της POWER BOOK Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Εκδόσεις : Ψυχογιός Παιδί

Συγγραφέας : Κες Γκρει

Προτεινόμενη ηλικία : 3+ ετών

Είναι η νύχτα μετά την πρωτοχρονιά. Ο Αϊ Βασίλης τελείωσε με το μοίρασμα των δώρων, μαζεύει τον σάκο σκεπάζει το έλκηθρο και κάθεται να φάει με τη γυναίκα του. Τα ξωτικά βρίσκονται έξω από το σπίτι του και ανυπομονούν για την νύχτα μετά την πρωτοχρονιά, την δική τους γιορτή. Βγαίνει ο Αι Βασίλης και φωνάζει τις κουκουβάγιες του που έρχονται κρατώντας μία κροτίδα γεμάτη καλούδια. Την αφήνουν στα χέρια του Αϊ Βασίλη έως την ώρα που θα γίνει η έκρηξη και η κροτίδα θα ανοίξει. Τι άραγε να κρύβει μέσα της αυτή η κροτίδα; Θα κάνει χαρούμενα τα ξωτικά όταν θα σκάσει;

Μια γιορτινή ιστορία για να μάθουν τα παιδιά τι συμβαίνει τη νύχτα μετά τη Πρωτοχρονιά. Όμορφη εικονογράφηση, ελάχιστο κείμενο που βοηθάει στην καλύτερη κατανόηση της εικονογράφησης αλλά και η διαφορετική ιστορία του κάνουν το βιβλίο να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών αναγνωστών. Συνεχίστε να κρατάτε την μαγεία των εορτών την οποία αγαπούν τα παιδιά με τόσες όμορφες και διαφορετικές ιστορίες.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός Παιδί.

Η πρόταση παιδικού βιβλίου για τα Χριστούγεννα από την POWER BOOK Girl!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *