ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

1.033 έλεγχοι της αστυνομίας χτες Θεοφάνεια στην Ημαθία – δείτε τα πρόστιμα

1.033 έλεγχοι της αστυνομίας χτες Θεοφάνεια στην Ημαθία – δείτε τα πρόστιμα

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Χθες, Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 72.281 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν συνολικά 1.411 παραβάσεις.

Στην Ημαθία πραγματοποιήθηκαν 1.033 έλεγχοι που αφορούσαν παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, μη τήρηση για προβλεπόμενης απόστασης, μη δικαιολογημένη μετακίνηση, κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων, ιδιωτικές συναθροίσεις κτλ. και βεβαιώθηκαν συνολικά 27 παραβάσεις που αφορούσαν:

• 21 παραβάσεις σε πεζούς και οδηγούς οχημάτων για μη δικαιολογημένη μετακίνηση (χωρίς SMS/βεβαίωση ή ψεύδη δήλωση) και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300€

• 6 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300€

Πηγή: Veriotis.gr

4 Comments

  • Δηλαδή η αστυνομία μας λέει ότι σε ολο το νομό Ημαθίας, έγιναν 21 έλεγχοι για μετακίνηση, οταν οι Εκκλησίες είχαν κόσμο παντού και οσοι πήγαν εκκλησία πηγαν χωρίς sms. Ωραία, για να ξέρουμε πώς να κινούμαστε απο δω κσι και πέρα.

  • ελεγχους κανετε αλλα στην επικυνδηνη στροφη πριν απο την νεστλε στο δρομο αλεξανδρειας χαλκηδονας η πινακιδα εδω και χρονια ειναι πεταμενη κατω οταν θα γινει το κακο θα πατε να την βαλετε

  • Το έχεις παρακάνει.

  • Δεν ήταν έλεγχοι για κολοκυθοϊό, έλεγχοι για να μη γίνει αγιασμός των υδάτων ήτανε. Σας καταλάβαμε, νουΔΟΥΛΟΙ, μισείτε την Εκκλησία περισσότερο και από το τσύριζα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *