ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αναγνώστρια: Τα σκουπίδια έξω από τους κάδους ποιος θα τα μαζέψει;

Αναγνώστρια: Τα σκουπίδια έξω από τους κάδους ποιος θα τα μαζέψει;

Ο κοσμος αναγκάζεται να αφηνει διπλα απο τον καδο τα σκουπιδια γιατι δεν υπαρχει αλλη χωρητικότητα μεσα σε αυτον.

Περνανε τα σκουπιδιαρικα και αντι να καθαρίσει οπως ειναι αρμόδιος να κάνει, αδειαζει απλα τον γεματο καδο και παρατάει ο,τι αλλο ειναι έξω απο αυτον.

Σίγουρα δεν ειναι σωστη κίνηση σκουπίδια τριγύρω απο τον καδο, αλλα αναγκάζεσαι να το κάνεις οταν δεν χωρανε αλλα μεσα σε αυτον.

Ποιος παιρνει την ευθύνη γι αυτη την εικόνα;

Αναγνώστρια

7 Comments

  • Η κατάσταση αυτή οφείλεται σε άτομα σαν εσάς κυρία μου! Όταν βλέπουμε έναν γεμάτο κάδο, πηγαίνουμε σε έναν άλλον κάδο και τα πετάμε εκεί! Αναγκάζεσαι λέει να τα πετάξεις έξω..αν είναι δυνατον! Αυτό για να ξέρετε συνεπάγεται στην ατομική ευθύνη που ακούμε τις τελευταίες ημέρες! Να είστε καλά!

    • Γιαννη οταν ο αλλος καδιος ειναι μακρια τι κανεις ? Ερχομαι κ τα αφηνω στην πορτας σου? Ο.Κ η καταστασηγ εχει ομαλοποιηθει οχι ομως κ να λετε οτιναναι για να γλυψετε σαλιαρηδες!!!

    • Εξακολουθείς να δείχνεις το επίπεδο σου! Όταν ένας κάδος είναι μακριά κυριά μου λοιπόν, παίρνεις τα ποδαράκια σου η το αυτοκίνητο σου και πας!

  • Φυσικά ο πρώτος που έχει την ευθύνη είναι ο κάτοχος της σακούλας. Αλλά μην ρωτήσετε γιατί, απλά σκεφτείτε λίγο ποιο θετικά.

  • Η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι εσυ. Ανοικοκυρευτη ,κανεις και διαβηματα. Χωριατισσα..

  • Αυτοί που δεν μαζεύουν ούτε τα σκουπίδια, σκοτώνονται να μας πείσουν ότι νοιάζονται για την δημόσια υγεία, που απειλείται τάχα από τον κολοκυθοϊό! Ποιος τους πιστεύει ήθελα νά ‘ξερα.

  • ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΠΙΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΔΟ, ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ. ΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΠΕΙ ΕΔΩ ΠΕΤΑΩ ΕΓΩ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΚΑΤΣΕ ΜΑΛΩΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ, ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *