ΤΟΠΙΚΑ posted by

Εορταστικό μήνυμα από τον Θέμη Σιδηρόπουλο!

Εορταστικό μήνυμα από τον Θέμη Σιδηρόπουλο!

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί μου συμπολίτες, σήμερα ημέρα της ονομαστικής μου εορτής, του Αγίου Ευθυμίου..αισθάνομαι έντονη την επιθυμία, να επικοινωνήσω μαζί σας με στόχο να σας δώσω ένα μήνυμα!

Σας αγαπώ πολύ και σας νοιάζομαι! Ένα μήνυμα αγάπης, αυτή είναι η μορφή και το ύφος του μηνύματός μου. Αυθόρμητα, απροσχεδίαστα, με αμεσότητα και φυσικότητα, σας αγαπώ πολύ!

Η αγάπη προς τον συνάνθρωπο, η προσφορά, η αλληλεγγύη, είναι βασικά κριτήρια αξιολόγησης, είναι η ζωοδότρια δύναμη που τροφοδοτεί την κοινωνική μας ζωή. Θα πρέπει να εκφράζουμε τα ευγενικά μας συναισθήματα με μεγαλύτερη ζωντάνια, με σαφήνεια και παραστατικά να αγαπάμε δυνατά και ουσιαστικά.

Αυτό είναι το όπλο μας στα προβλήματα, να αγαπούμε πολύτροπα ως δραστηριότητα, ως επιδίωξη, να καταβάλουμε προσπάθεια ως εκστρατεία, να συνταχθούμε αυθόρμητα με καθαρή ψυχή, με οφέλη για τον συνάνθρωπο. Να επιδοθούμε με συνέπεια στη βελτίωση των σχέσεών μας, αποτελεί βασικό στοιχείο της ίδιας μας της ζωής. Αυταπάτες και εφησυχασμός δεν χωρούν.

Η ψυχική μας ισορροπία στο λίκνο της ζωής, εξαρτάται από την ποιότητα των αισθημάτων που ο πανάγαθος μας εφοδίασε ως περιούσιο δημιούργημά του. Η επικοινωνία είναι απαραίτητη, ας μην αδιαφορούμε, να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.

Ζούμε γρήγορα, στο θέατρο της ζωής ας παίξουμε τον ρόλο μας καθοριστικά, ενσαρκώνοντας ανθρώπινη συμπεριφορά με ευγενή ποικίλα συναισθήματα, χαράς, αγάπης, αλληλεγγύης, συμπόνιας. Είναι μαγεία να αγαπάς, είναι ένα παραμύθι χωρίς όνομα, με ήρωες όλους εμάς, είναι η αλήθεια της ζωής, θα πρέπει να γίνει έγνοια μας, το φλερτ, το παιχνίδι μας, το καταπίστευμα στα παιδιά μας.

Τα παιδιά μας πρέπει να αποκτήσουν όλες εκείνες τις κοινωνικές αρετές ώστε να συμβιώσουν ομαλά, αρμονικά και ευχάριστα. Η αγάπη είναι η κρυφή δεξαμενή, από αυτήν αντλώντας κουράγιο στο ταξίδι μας, θα αναγνωρίσουμε την μελωδία της ζωής.

Φίλες και φίλοι, μην απομονώνεστε, αγαπήστε δυνατά και με πάθος, με ευγένεια, τίμια, ειλικρινά, αλύγιστα, αμείλικτα, με συνείδηση ως το τέλος της ζωής, σαν θρησκεία, σαν λατρεία.

Η αγάπη είναι η τελευταία μεγάλη αγάπη της ζωής μας ….

Χρόνια μας πολλά !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *