ΤΟΠΙΚΑ posted by

Τρία σκυλιά δηλητηριάστηκαν με φόλες στο Βρυσάκι

Τρία σκυλιά δηλητηριάστηκαν με φόλες στο Βρυσάκι

Την έντονη ανησυχία τους εξέφρασαν στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς φίλοι και αναγνώστες από το Βρυσάκι του δήμου Αλεξάνδρειας. 

Όπως μας ανέφεραν, την Κυριακή δηλητηριάστηκε ένας σκύλος και σήμερα Τρίτη άλλα δύο σκυλάκια που ξέφυγαν από αυλή σπιτιού.

Δυστυχώς το συγκεκριμένο φαινόμενο εμφανίζεται για πολλοστή φορά στον δήμο Αλεξάνδρειας.

Η τοπική κοινωνία του Βρυσακίου καταδικάζει τις συγκεκριμένες πράξεις και ζητά την τιμωρία του ένοχου.

5 Comments

  • Οι ευθύνες του δημάρχου για την άθλια κατάσταση με τα αδέσποτα είναι μεγάλη !

  • ΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΒΡΕ ΑΚΑΡΔΟΙ?? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

  • Αν κινηθουμε δικαστικα και πεσουν φυλακισεις και χοντρα προστιμα τοτε υπαρχει ελπιδα .Αν κλαιμε και σπαραζουμε δεν γινεται τιποτα. Να κινηθει δικαστικα ο δημος Αλεξανδρειας.
    Μαζι του .Ας τολμησει επιτελους

  • Σάς χρειάζεται μια ζωή να πληρώνετε για τις αθώες ζωές που αφαίρεσατε
    Νιώθετε χαρά ικανοποίηση τώρα ; Αν δεν σας αρέσουν τα σκυλιά/γατιά μην ασχολείστε μαζί τους δεν χρειάζεται να τα σκοτώσετε. Είστε κτηνοι όλοι εσείς όλα ξεκινάνε από το σπίτι σας και την οικογένεια σας………….. Ντροπή σας ξεδιάντροποι. είναι ώρα ο δήμαρχος να αφήσεις τις φωτογραφισεις δεξιά και αριστερά και να κάνει κάτι έμπρακτα αν και εκεί θα ποζάρει αλλά τέλος πάντων είναι ΩΡΑ ΕΥΘΎΝΗΣ .

  • Εν ετει 2021 να γίνονται τέτοιες βιοπραγιες εις βάρος αθωων πλασματων… Να υπάρχουν ακομα τέτοιοι κλειστομυαλοι και απολυταρχικοι άνθρωποι… Αν δεν σαρεσουν τα σκυλια μην εισαι φιλοζωος, τι καταφέρνεις με το να τα σκοτώνεις… Καμια δικαιολογία. Οταν ενας ανθρωπος αφαιρει τοσο απλα την ζωη ενος κατοικίδιου, φανταστείτε μονο για τι ειναι ικανος…Οι πράξεις αυτες αντιπροσωπευον τις ιδεοληψίες και προβαλλουν τα “ηθη” του ενοχου η των ενόχων… Και μετα απορειτε πως να παμε μπροστά και να υπάρξει προοδος και ευημερία… Ειναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πραγματα και ακομη χειρότερα ο Δήμος να μην αντιμετωπίζει αυτά τα περιστατικα με την αρμόζουσα προσοχη… Καλείται ο Δήμος να αναλάβει ΤΩΡΑ την ευθύνη για την συλλήψη του ενοχου και να παρει πρωτοβουλίες ωστε να μην επαναληφθούν τέτοια απάνθρωπα γεγονότα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *