ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Από το Αγρίνιο ξεκίνησαν οι συλλήψεις για παράνομα ιδιαίτερα – 3.000 ευρώ το πρόστιμο

Από το Αγρίνιο ξεκίνησαν οι συλλήψεις για παράνομα ιδιαίτερα – 3.000 ευρώ το πρόστιμο

Την ώρα που ένα ολόκληρο κράτος έχει παραλύσει και η εκπαιδευτική διαδικασία προσπαθεί να επαναλειτουργήσει με περιορισμούς και μέτρα και ενώ τα φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών παραμένουν πάνω από 3 μήνες κλειστά, κάποιοι επιτήδειοι βρήκαν τρόπο να κινούνται υπογείως στην πλάτη της κοινωνίας ρισκάροντας την δημόσια Υγεία αγνοώντας κάθε είδους υποδείξεις των ειδικών.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ – Έκανε ιδιαίτερα Αγγλικών και συνελήφθη

Συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες του agriniotimes, άνδρας γεννημένος στην Ελλάδα το 1958, γιατί παρέδιδε μαθήματα Αγγλικών σε αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου Κοινότητας του Αγρινίου για παραβίαση των μέτρων της καραντίνας.

Του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ. Επίσης θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις κατά πόσο η δραστηριότητα αυτή είναι νόμιμη, εκδίδονται οι ανάλογες αποδείξεις και ο καθηγητής είναι ασφαλισμένος καθώς τίθεται και θέμα φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής ενώ ερώτημα αποτελεί το αν διαθέτει ο καθηγητής άδεια διδασκαλίας σε Κέντρο Ξένων Γλωσσών ή αν έχει κάνει νόμιμη έναρξη επιτηδεύματος ως οικοδιδάσκαλος

Τέλος ερωτηματικά έχουν δημιουργηθεί στο κατά πόσο η αίθουσα του πολιτιστικού αυτού συλλόγου της Κοινότητας Αγρινίου πληρεί τις προϋποθέσεις από το νόμο για αυτή τη δραστηριότητα (πυρασφάλειες, στατικές μελέτες, τετραγωνικά κλπ) όπως προβλέπεται από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να δούμε αν θα ξεκινήσουν διερευνητικές ενέργειες από τη Δευτεροβάθμια της περιοχής καθώς ο έλεγχος των παράνομων Φροντιστηρίων εμπίπτει πλέον σε αυτές.

Πηγή: iPaidia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up