ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: Συγχαρητήρια σε Μπαρτζώκα και Χρυσοχοΐδη για την αστυνόμευση

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: Συγχαρητήρια σε Μπαρτζώκα και Χρυσοχοΐδη για την αστυνόμευση

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τα θερμά μας συγχαρητήρια προς το Βουλευτή Ημαθίας κ. Μπαρτζώκα Αναστάσιο, ο οποίος κατόπιν καλέσματος του Εμπορικού Συλλόγου αφουγκράστηκε το χρόνιο πρόβλημα αστυνόμευσης της περιοχής μας και με επιδέξιο χειρισμό, συντονισμένες κινήσεις και με την πολύτιμη βοήθεια του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη Μιχάλη, πέτυχαν την άμεση ενίσχυση του Α.Τ. Αλεξάνδρειας με δύο περιπολικά καθώς και με τη δημιουργία ομάδων ΟΠΚΕ και ΔΙΑΣ με σκοπό την αντιμετώπιση της έντονης παραβατικότητας  που εμφανίζεται στην περιοχή μας.

Σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, Βουλευτής και Υπουργός αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον κοινό αγώνα ενάντια στην εγκληματικότητα.

Ευχόμαστε από καρδιάς υγεία, καλή δύναμη στο έργο σας και ευελπιστούμε με αυτήν την ενίσχυση να δοθεί λύση σε αυτό το χρόνιο πρόβλημα που αποτελεί μάστιγα για την πόλη μας.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

11 Comments

  • ξεχάσατε να συγχαρείτε για το προσωπικό που πήραν στο κέντρο υγείας.για τις καθαρίστριες στα σχολεία.για τους εκπαιδευτικούς.για τους υπέροχους δρόμους,χωρίς την παραμικρή λακούβα.για την καθαριότητα στους δρόμους και στα πεζοδρόμια……..
    αφήστε το γλειψιμο και κοιτάξτε τα αμέτρητα προβλήματα του τόπου(και της χώρας),εν καιρό πανδημίας και φτώχειας δεν χρειάζονται μπάτσοι.

    • Είσαι κακός Έλληνας γιατί αποκαλείς μπάτσους τους αστυνομικούς που σε προστατεύουν

  • έχω την εντύπωση ότι εκεί στον εμπορικό κάνετε φθηνή πολιτική και τίποτα άλλο ανοίξτε λίγο τα μάτια σας στα προβλήματα που υπάρχουν στην πόλη και στον εμπορικό κόσμο της πόλης

  • Δεν είδαμε κάποια ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Τσίπρα και τον Σύριζα που χαμήλωσαν τις εισφορές του ελεύθερου επαγγελματία-εμπόρου και που έδιναν κοινωνικό επίδομα και υπήρχε χρήμα στον κοσμάκη για να αγοράζει τα προιόντα από τις επιχειρήσεις σας. Μάλλον σας αρέσει να δίνετε τα εύσημα σε αυτούς που σας κλείσανε. Εκτός και αν βολεύεστε με τις επιστρεπτέες. Όσον αφορά την ενίσχυση του ΑΤ Αλεξανδρείας συμφωνώ και εγώ σε αυτό αλλά το να υπάρχει επαρκής αστυνόμευση είναι αυτονόητο σε μια δημοκρατία όπου υπάρχουν νόμοι.Και πρέπει να ενισχυθεί και άλλο η αστυνόμευση και να επιστρέψουν κάποια στιγμή και οι Αγροφύλακες στα χωριά γιατί οι ληστές κάνουν πάρτυ στις φάρμες του Δήμου μας.Οπότε κρατήστε λίγο τα ευχαριστώ και τα συγχαρητήρια για όταν θα γίνει κάποιο αξιόλογο έργο στη περιοχή μας και μην τα σπαταλάτε για τα αυτονόητα.

    • Αν πιστεύεις ότι με επιδόματα ανθεί η οικονομία τότε θα σου πω, πως, κάθε ευρώ που μπαίνει σε μια τσέπη βγαίνει από μία άλλη.Δεν φυτρώνουν τα λεφτά φίλε-η μου που σχολιάζεις ανώνυμα.Τα επιδόματα είναι φόροι!Και μάντεψε ποιός τους πληρώνει.Γιάννης Βαρσαμόπουλος.

  • Μπράβο… Εύχομαι όμως να νιώθω ότι προστατεύουν το σπίτι μου και το μαγαζί μου.. Και δεν θα είναι εκεί μόνο και μόνο για να μου κόβουν πρόστιμα για… Άσκοπη μετακίνηση

  • https://www.alexandreia-gidas.gr/2017/83864/
    Επειδή την ανάρτηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας (ΕΑΥΝΗ). δεν την διαβάσατε σας την επισυνάπτω.
    Τι έχετε να πείτε κύριοι του Εμπορικού Συλλόγου;
    Δηλαδή εάν έπαιρναν από την Αλεξάνδρεια τους αστυνομικούς και στελέχωναν κάποια άλλη περιοχή πάλι συγχαρητήρια θα δίνατε στους υπουργούς;
    Τους ρωτήσατε πως στελέχωσαν τις δύο ομάδες που αναφέρετε; Με προσλήψεις, με μεταθέσεις, ή με ανακάτεμα της τράπουλας;

    Να ξέρετε ότι όσο τους δίνουμε δίκιο στις λανθασμένες επιλογές τους τόσο πιο σύντομα θα τα βρούμε μπροστά μας. Όχι μόνο εσείς αλλά και οι υπόλοιποι συνδημότες μας.
    Ευχαριστώ.
    ΥΓ: Εάν κάνω λάθος όπως και η ένωση παρακαλώ διορθώστε με. Αλλιώς βγάλτε μια διορθωτική ανακοίνωση.

    • Σύμφωνα με τον φίλο και προσθέτω πως οι ανωτέρω νέες ομάδες αστυνομευουν τα χωριά του πρώην Δήμου Μελικη Αγκαθια Κυψέλη Πρόδρομος Μελικη..

      Γιατί άραγε….

  • Φόρους πληρώνω και τώρα που κοπήκαν τα επιδόματα. Οπότε να σταματήσει αυτό το παραμύθι. Με τα επιδόματα όμως κινιούταν η αγορά της Αλεξάνδρειας. Τώρα ποιος έχει λεφτά να αγοράσει προιόντα όταν με το καλό ανοίξουν τα μαγαζιά?

  • Ποιος μας προστατεύει ρε, μην το πείτε πουθενά θα σας κοροϊδεύουν ρεεε.
    Δηλαδή εάν μπουν σε ένα σπίτι από τα χωριά μας και το αδειάσουν θα βρεθούν οι κλέφτες, και δεν είναι μόνο αυτό, και ερωτώ τόσες κλοπές στην Αλεξάνδρεια τι έγινε, βρέθηκε κανείς?.
    Και τρέχει η αστυνομία να κυνηγάει τα παιδιά μας με τα μηχανάκια, και με τα ηχοσυστήματα.
    Σοβαρευτείτε ρε ξυπνάτε η Ελλάδα καταστρέφετε και εσείς κοιμάστε όρθιοι και πληρώνετε ξενοδοχείο….
    Τα πέρκα είναι γεμάτα με σκουπίδια και μην μου πείτε φταίει η νεολαία, κάδο έχει κάθε μισό χιλιόμετρο. Ειδικά εκεί στο ξύλινο εγώ προσωπικά να έχω δει δύο κάδους, μην βάζετε κάδους έστω δύο τρεις μαύρες σακούλες…
    Ο δήμος που είναι? Είναι δύσκολο το πρωί να πάει είτε μια γυναίκα είτε ένας άνδρας να τα μαζέψουν …

  • Ο ανύπαρκτος εμπορικός σύλλογος…ας γελάσω..μη σχισετε το καλσόν..καταρχήν οι νέοι αστυνομικοί που ήρθαν δεν θα φυλάνε τα μαγαζιά μας αλλά θα α πηγαίνουν για έλεγχο στα χωριά όλα προς τη Μελίκη.. Εσείς τα μέλη του εμπορικού συλλόγου ξυπνήστε κ δείτε τα πραγματικά προβλήματα του λιανέμποριου στην πόλη μας.Και δεν νομίζω να εισακούστηκε το δικό σας αίτημα για αστυνόμευση από τον Βουλευτή κ Υπουργό. οπότε ταδημοσια ευχαριστήρια κ τα εφετζιλικια σας.αλλου..ειστε ο πιο ανύπαρκτος κ ανίκανος εμπορικός σύλλογος χωρίς ιδέες κ οράματα για την ανάπτυξη της αγοράς μας.. δυστυχώς ως ιδιοκτήτης επιχείρησης στην Αλεξάνδρεια δεν βλέπω κινήσεις σοβαρές από τον εμπορικό σύλλογο κ δεν πρόκειται να γίνω μέλος αυτού του συλλόγου..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *