ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Αλεξάνδρειας

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Αλεξάνδρειας

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 της αριθ. 43254/31-07-2007 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1492/17-08-2007), σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 στα γραφεία της επιχείρησης “οδός Βεροίας – Δημοτικό Κολυμβητήριο”, για συζήτηση και λήψη απόφασης  επί των  παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για τη δαπάνη ‘’παροχή υπηρεσιών σε ηλεκτρολόγο μηχανικό για την υποβολή φακέλου αδειοδότησης των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Αλεξάνδρειας & Κορυφής’’.

2. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για τη δαπάνη ‘’παροχή υπηρεσιών για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη τριήμερου Θεατρικού Φεστιβάλ στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας στις 10,11 & 12/9/2017’’.

3. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για τη δαπάνη ‘’προμήθεια ηλεκτρικών συσκευών για τις ανάγκες του Βρεφικού Σταθμού Παλαιού Σκυλιτσίου’’.

4. Λήψη απόφασης για την υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος για τη δαπάνη ‘’προμήθεια μουσικών οργάνων, ανταλλακτικών & αναλώσιμων υλικών μουσικών οργάνων για τις ανάγκες της Δημοτικής  Φιλαρμονικής’’.

5. Λήψη απόφασης για την  δωρεάν παραχώρηση ή μη προς χρήση  Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δημοτικής Κοινότητας  Μελίκης

6. Λήψη απόφασης για την έκκριση ή μη  μετάβασης της Χορωδίας Ενηλίκων Δημοτικής Κοινότητας  Μελίκης στη Ρουμανία για τη συμμετοχή της σε εκδηλώσεις.

7. Λήψη απόφασης για την πραγματοποίηση ή μη της θεατρικής παράστασης ‘’η ωραία κοιμωμένη’’ στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος

8. Λήψη απόφασης για την πραγματοποίηση ή μη της θεατρικής παράστασης ‘’ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες’’ στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος

9. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας “παροχή υπηρεσιών για τη φιλοξενία του μουσικού σχήματος της ΕΛΕΩΝΟΡΑΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ”.

O

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *