ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Δεν συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και πορείες οι αγρότες της Αλεξάνδρειας

Δεν συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και πορείες οι αγρότες της Αλεξάνδρειας

Θέλουμε να δείξουμε τον σεβασμό στον συνάνθρωπό μας

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών του δήμου Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Ενημερώνουμε τα τοπικά και όχι μόνο ΜΜΕ, τις αστυνομικές αρχές, τους κατοίκους του νομού Ημαθίας και των όμορων νομών, πως ο Σύλλογος Αγροτών του δήμου Αλεξάνδρειας δεν θα συμμετάσχει σε καμία κινητοποίηση με τρακτέρ ή σε κάποια μηχανοκίνητη πορεία ή σε συλλαλητήρια που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα.

Η απόφαση προκύπτει από διαδικτυακή Γενική Συνέλευση η οποία λειτουργεί εδώ και 2 μήνες, ενώ σε όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν διαδικτυακά, έγινε με τηλεφωνική επικοινωνία.

Η απόφαση αυτή δεν σημαίνει επ ουδενί ότι τα προβλήματα του κλάδου έχουν λυθεί ή μειωθεί.

Η απόφαση αυτή σχετίζεται με την πανδημία και θέλουμε να δείξουμε τον σεβασμό στον συνάνθρωπό μας και στον διαρκή αγώνα που δίνει το υγειονομικό σύστημα.

Τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους της εστίασης και των εμπορικών καταστημάτων που πέραν των άλλων, αντιμετωπίζουν και δυσκολίες στις μεταφορές εμπορευμάτων.

Θεωρούμε λανθασμένη την απόφαση όσων διαμαρτύρονται αυτή τη στιγμή στους δρόμους καθώς οι στιγμές που ζούμε δεν προσφέρονται για κάτι τέτοιο.

Ο Α.Σ. Αλεξάνδρειας έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν τη δυναμική του.

Για όσους δεν θυμούνται ας ρωτήσουν.

Με τιμή το Δ.Σ. 

8 Comments

  • Πως να συμμετέχουν που είναι το μεγαλύτερο ποσοστό δεξιοί από κούνια…
    Να μην στεναχωρεσουμε και τους βουλευτές μας
    ……….

    • Αφού δεν είστε ικανοποιημένοι μερικοί κανένας δεν σάς εμποδίζει. Άλλωστε δημοκρατία έχουμε . Μήπως όμως είστε λίγοι;

  • Έτσι μια ζωή στην απέξω οι αγρότες της Αλεξάνδρειας.Όταν όμως ήταν ο Σύριζα κυβέρνηση μια χαρά βγήκατε στον κόμβο Νησελίου και στα συλλαλητήρια πήγατε. Εκεί δεν σκεφτήκατε να συμπαρασταθείτε στις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες τους εργαζόμενους που πήγαιναν προς τις δουλειές τους? Τώρα με τη Νέα Δημοκρατία σας έπιασε ο πόνος?

  • Αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετείχατε και θα κάνατε και τούμπες
    Αίσχος.

  • Αγαπητέ Κύριε Ηλία που σχολιάσατε πιο πριν ότι είμαστε λίγοι να ξέρετε ότι του χρόνου αν θα δώσουν οι εκκοκιστές 30 λεπτά στο βαμβάκι εσείς που είσαστε πλειοψηφία μην νομίζετε ότι θα πάρετε παραπάνω. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι.Επίσης λέτε ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι μερικοί. Εσείς δηλαδή είσαστε ικανοποιημένοι από τις τιμές παραγωγού και για αυτό δεν αντιδράτε? Πληροφοριακά στην Κρήτη που βάφτηκε Ροζ στις βουελευτικές εκλογές οι ελαιοπαραγωγοί πήραν κορωνο ενίσχυση. Εμείς εδώ που βάφτηκε μπλε η Ημαθία και η Πέλλα και η Μακεδονία ολόκληρη δεν έχουν δώσει κορονο ενίσχυσεη ούτε στο βαμβάκι αλλά ούτε και στα ροδάκινα. Δεν σας προβληματίζει αυτό το γεγονός?

  • Συλλογος αγροτων της δεξιας Συγχαρητηρια το βαψατε το μαγαζακι σας τωρα αλλαξτε το ονομα και το ονομα αυτου αγροτικος συλλογος τρεις και ο κουκος .Νεα παιδια και τοσο γρηγορη εξελιξη σε κομματοσκυλα αγροτοπατερες μονο λυπη..Μια καταγγελια αναφορα για τους εκκοκιστες και την τιμη που πληρωθηκε τα βαμβακι δεν υπηρξε η παραμικρη σκεψη??ισως εσεις να πληρωθηκατε παραπανω απο ολους τους αλλους αγροτες .Αξιοπρεπεια κυριοι οχι καλυψη στους εκοκκιστες που δεν πληρωνουνε την τιμη που αξιζει το προιον και ζητατε χρηματα απο το κρατος που στο τελος τα πληρωνει στο τελος ο ιδιος ο φτωχος λαος μας..Τον εαυτο σας ξεγελατε αγροτοπατερες…

  • Έχασα συγγενείς μου και αγαπημένα πρόσωπα από τον κοροναιο,σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για την σοβαρότητα που δείχνετε σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε.
    Σας μιλάει μια γυναίκα που μάχεται στα νοσοκομεία ώστε να κρατηθεί το υγειονομικό σύστημα στα πόδια του όπως και όλοι οι συνάδελφοι μου.

  • Οταν θα προσγειωθειτε στο δολιο τουτο κοσμο ισως καταλαβετε τι σημαινει η ανακοινωση ..αν σηκωνοσασταν απο το καναπε και το πληκτρολογιο..και κανατε εστω μια διαμαρτυρια στη ζωη σας..τοτε θα καταλαβαινατε την ανακοινωση των αγροτων ..τοσο σας φτανει δυστυχως…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *