ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με διπλή συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Με διπλή συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε:

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα γίνει στο ΣΕΦ, τη Παρασκευή και το Σάββατο, σύμφωνα με τα αυστηρά πρωτόκολλα, λόγω της πανδημίας, θα συμμετέχουν δυο αθλητές του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.

Η 3η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου Αγγελική Λυμπεροπούλου στο τριπλούν και ο φιναλίστ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου Νίκος Ξενικάκης στο μήκος.

Ο αριθμός των αθλητών λόγω της πανδημίας είναι περιορισμένος και οι λίστες συμμετοχής βγήκαν από τις επιδόσεις που είχαν οι αθλητές τη σεζόν που μας πέρασε,αξίζει να αναφέρουμε πως στα άλματα θα πάρουν μέρος μόνο 8 αθλητές και μόνο η συμμετοχή αποτελεί επιτυχία,είναι γνωστό άλλωστε πως οι αθλητές του τμήματος στίβου,εδώ και πολλά χρόνια, δεν αγωνίζονται μόνο στα τοπικά διασυλλογικά πρωτάθλημα, αλλά κερδίζουν μετάλλια στα πανελλήνια πρωτάθλημα και στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος αθλητές που έχουν κατακτήσει μετάλλια σε ολυμπιακούς αγώνες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωτάθλημα, ενώ θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από το ΕΡΤ sport στις 17:00 την Παρασκευή και από την ΕΡΤ3 στις 17: 00 το Σάββατο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *