ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αναγνώστης: Λίγη προσοχή από αυτούς που περπατάνε στους δρόμους της Αλεξάνδρειας

Αναγνώστης: Λίγη προσοχή από αυτούς που περπατάνε στους δρόμους της Αλεξάνδρειας

Θα ήθελα να απευθυνθώ σε εκείνους που αθλούνται στους δρόμους της Αλεξάνδρειας. 

Αναφέρομαι σε αυτούς που περπατάνε ή τρέχουνε πολύ πρωινές ή βραδινές ώρες όταν η ορατότητα δεν είναι καλή.

Ας φορέσουν ρούχα που φωσφορίζουν ή ας κρατάνε ένα φωτάκι που θα βοηθήσουν στο να τους βλέπουν οι οδηγοί.

Προσωπικά πέτυχα αρκετές φορές ανθρώπους να αθλούνται στον δρόμο από το γήπεδο προς Νεοχώρι και τους είδα τελευταία στιγμή οδηγώντας το αυτοκίνητό μου.

Ας προσέξουν και οι πεζοί και οι οδηγοί.

Το σχόλιό μου είναι καλοπροαίρετο για να αποφευχθούν ατυχήματα.

Αναγνώστης

6 Comments

  • Τα πρόβατα έχουν περισσότερο μυαλό από αυτούς, το κακό είναι πως αν συμβεί κάτι θα τσεποσουν την αποζημίωση και ο άτυχος οδηγός θα βρει τον μπελά του, χωρίς να φταίει γιατί το να τρέχεις με 80 έξω από κατοικημένη περιοχή είναι νόμιμο, τώρα αν σε τυφλώνει ο ήλιος και οι λακκούβες με νερό ακόμα και να μειώσεις ταχύτητα πάλι δεν μπορείς να τους αποφύγεις γιατί περπατάνε 2 μαζί και καλύπτουν όλο το δρόμο , μέχρι και ο ποδηλατόδρομος…προς λουτρό γέμισε χόρτα. Για αναπλάσεις σε πλατιές μάθουμε ενώ πέρασαν 20 χρόνια και δεν βρέθηκε κανείς να ολοκληρώσει έναν ποδηλατοδρόμο!!!

  • ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΠΕΝΤΑΜΙΣΗ Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.

  • Τα χόρτα σε πείραξαν το σκουποδαριό σε όλο το δρόμο από το αμφιθέατρο και μετα είτε πας προ Λουτρό είτε πας προς Αλεξάνδρεια; αυτός ο Δήμος τι κάνει; οι ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου που σουλατσαρουν όλη μέρα δεν τα βλέπουν; δύο μέρες να στείλουν άτομα θα τα καθαρίσουν όλα!! ντροπή κε. Γκυρίνη!!

  • Τωρα θα πω και κατι αλλο, καθε μερα απο τα χωρια περναει σεκιουριτη και σε καθε σπιτι που ειναι ασφαλισμενο οταν περναει το αυτοκινητο της φυλαξης παταει κορνα. Στο δρομο που μενω εχουν οι περισσοτεροι φυλαξη και η κορνα διαρκει. Σε καθε σπιτι πατανε δυο φορες κορνα. Γυρω στις 10 που περνανε δεν με ενοχλουν, αλλα τις υπολοιπες ωρες ετυχε πολλες φορες που τρομαξα και ξυπνησα. Ξερω καθε μερα τι ωρα περνανε γιατι με ξυπνανε. Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο αυτο να πατανε κορνα στη 1, 2 και 4 τα χαραματα. Οκ φυλαξη αλλα γιατι να πατανε κορνα σε καθε σπιτι. Και γω εχω φυλαξη αλλα δεν παταει κορνα οταν περναει. Τους πιστευω περνανε δεν χρειαζεται να παταει κορνα.

  • Να προσέχετε τους Σύριους πρωϊ πρωϊ μετά ποδήλατα πέντε έξι μαζί χωρίς φώτα πάνε κ μαζεύουν ξύλα θέλει πολύ προσοχή

  • ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ 9η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/2/2021 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ Κ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *