ΤΟΠΙΚΑ posted by

Ιδέες διακόσμησης με Όμπρε από τη Vivechrom και τις Χρωμοσυνθέσεις ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ!

Ιδέες διακόσμησης με Όμπρε από τη Vivechrom και τις Χρωμοσυνθέσεις ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ!

Η επιχείρηση ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ δραστηριοποιείται στο εμπόριο χρωμάτων και σιδηρικών από το 1987 έως και σήμερα που στεγάζεται στο νέο της κατάστημα στην Αλεξάνδρεια στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 5, ως δεύτερη γενιά και συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στο χώρο προσφέροντας τις ίδιες υψηλές υπηρεσίες και αξιόπιστα προϊόντα.

Αν σας αρέσει το Όμπρε (ombre) στον τοίχο, τότε αυτές οι 5 ιδέες διακόσμησης είναι για εσάς που προτείνει η Vivechrom και οι Χρωμοσυνθέσεις ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ!

Οι συνδυασμοί χρωμάτων καλύπτουν ένα ευρύ χρωματικό φάσμα για να βρείτε αυτό που σας αρέσει, και σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

Στο βίντεο αυτό παρουσιάζεται επίσης το τεχνικό κομμάτι, δηλαδή πώς να κάνετε το όμπρε. Το όμπρε – ευρέως αγαπητό στον χώρο της μόδας και της αισθητικής – τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί πολύ και στη διακόσμηση σπιτιού. Ξφεύγοντας με ανέμελο τρόπο από την “αυστηρότητα” της διχρωμίας, μας επιτρέπει να αγκαλιάσουμε την ατέλεια της ελεύθερης πινελιάς

Είναι μια όμορφη τεχνοτροπία που επιτρέπει το “ντεγκραντάρισμα” των αποχρώσεων, δηλαδή μοιάζουν οι αποχρώσεις να “ξεβάφουν” τονικά και να ρέουν η μία μέσα στην άλλη, όμως είναι επίσης ωραία τεχνική για να “μπλέξουμε” δύο αποχρώσεις μεταξύ τους σε κάτι πιο προχωρημένο από την οριζόντια ρίγα.

Οι συνδυασμοί χρωμάτων που προτείνονται στο παραπάνω βίντεο είναι:

0:04 Δωμάτιο #1   

1:17 Δωμάτιο #2  

1:23 Δωμάτιο #3 

1:29 Δωμάτιο #4 

1:58 Δωμάτιο #5  

 

Δείτε το βίντεο, ακολουθήστε τα βήματα και αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη!

ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ

Μ. Αλεξάνδρου 5, Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2333022194 – Κινητό: 6974726074

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *