ΤΟΠΙΚΑ posted by

Φανταστική συσκευή για ανέπαφη απολύμανση χεριών και αντικειμένων – βρείτε την στον ΧΡΥΣΑΦΗ!

Φανταστική συσκευή για ανέπαφη απολύμανση χεριών και αντικειμένων – βρείτε την στον ΧΡΥΣΑΦΗ!

Η επιχείρηση ΧΡΥΣΑΦΗΣ λειτουργεί στην πόλη της Αλεξάνδρειας από το 1965. Μετράει κοντά στα 30 χρόνια (1989) παρέχοντας τεράστια γκάμα και μοναδική ποιότητα στον τομέα των ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ. 

Για πολλούς αποτελεί τη βασική επιλογή αγοράς πυροτεχνημάτων αφού το πελατολόγιο της εκτείνεται όχι μόνο εκτός της πόλης της Αλεξάνδρειας αλλά και εκτός Νομού.

Η ανάγκη για εξέλιξη και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών οδήγησε την επιχείρηση το 2000 σε εμπορία ΕΙΔΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ. Έκτοτε αποτελεί τη μοναδική ολοκληρωμένη επιλογή κάθε ανθρώπου που θέλει ποιοτικά προϊόντα και εξειδικευμένες λύσεις που αφορούν τα είδη καπνιστού.

Ένα μοναδικό προϊόν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει η επιχείρηση για τους πελάτες της και μάλιστα σε απίστευτη τιμή. Ο λόγος για το MiniGenie, μια έξυπνη συσκευή ψεκασμού με υπέρυθρο αισθητήρα, η οποία σε συνδυασμό με τη χρήση ενός κατάλληλου αντισηπτικού προσφέρει ένα ολοκληρωμένο καθαρισμό χεριών και αντικειμένων. Επισκεφτείτε το κατάστημα και δείτε από κοντά τη μοναδική συσκευή για ανέπαφη απολύμανση χεριών και αντικειμένων.

Στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων τα οποία σε συνδυασμού με την εξειδίκευση που διαθέτει η επιχείρηση πάνω στον τομέα απογειώνουν την ποιότητα και κάνουν την επιχείρηση να ξεχωρίζει στην περιοχή μας και όχι μόνο.

ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ – ΕΙΔΗ ΔΩΡΟΥ – ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

28ης Οκτωβρίου 12, Αλεξάνδρεια

Τηλ: 2333022508 – Κιν: 6936738494 – What’s  up: 6983236147

email: [email protected] – [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *