ΤΟΠΙΚΑ posted by

Χτύπησε το καμπανάκι ο Χαρδαλιάς για τον δήμο Αλεξάνδρειας – αυξημένο το ιικό φορτίο!

Χτύπησε το καμπανάκι ο Χαρδαλιάς για τον δήμο Αλεξάνδρειας – αυξημένο το ιικό φορτίο!

Αυτό που ακουγόταν τις τελευταίες ημέρες για αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας επιβεβαίωσε σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 ο Νίκος Χαρδαλιάς. 

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας στην σημερινή ενημέρωση χτύπησε καμπανάκι για ιδιαίτερη αύξηση του ιικού φορτίου σε κάποιες περιοχές ανάμεσα στις οποίες είναι και η Ημαθία και συγκεκριμένα ο δήμος Αλεξάνδρειας.

Οι περιοχές στις οποίες αναφέρθηκε ο κ. Χαρδαλιάς είναι: Ημαθία (δήμος Αλεξάνδρειας), Κοζάνη (ιδιαίτερα σε Εορδαία και Κοζάνη), Καστοριά, Ιωάννινα, Καβάλα, Σέρρες, Κιλκίς, Ζακύνθου, Χανίων και Ρεθύμνης.

Όπως είπε, σε αυτές τις περιοχές οι δείκτες επιδεινώνονται και πλησιάζουν σημείο συναγερμού γι’ αυτό απηύθυνε έκκληση για πιστή τήρηση των μέτρων από τους πολίτες.

7 Comments

  • Μήπως λέω πρέπει να ξυπνήσει ο Δήμος της πόλης και η αστυνομία και να περιορίσει επιτέλους τους πολίτες πρώτης κατηγορίας που έχουμε; Ξέρετε σε ποιους αναφέρομαι κι όχι εμάς τους ποντικους που και τα μέτρα τηρούμε και είμαστε στις “φακες” των σπιτιών μας! Φυσικά για όλα φταίμε εμείς, κανένας άλλος γιατί δεν έχουμε ακόμη πάρει τα ινία στα χέρια μας!

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ τελικα παραδεχεσαι σαν ποντικος που εισαι οτι εισαι και πολιτης β κατηγοριας .Το μονο σωστο που λες ειναι οτι εισαι ΛΑΘΟΣ !
    υγ στην φακα μπορει να ψοφουσες κι ολας το σωστο ειναι ποντικοφωλια!!!
    υγ ηνια [με η] δεν βλεπω να μπορεις να τα παρεις με τετοια ποντικοβκατηγοριαςπολιτη που θεωρεις τον εαυτο σου
    καλο Σ/Κ

  • Αφηστε τις αηδιες και τηρηστε ευλαβικα τα μετρα.

  • Εχθές αλα διαβαζαμε. Τι αλαξε?

  • Χημικά κ χλώριο πέφτουν στα λύματα. Πως γίνεται να επιβιώσει ο κοροναιος? Παρακαλώ ποιος γνωρίζει πολλά να μας εξηγήσει.

  • Κι εσυ ρε petman εισαι πολυ καφρος. Κοιτα τα χαλια σου. Ακου κι ολας. Χαχα ασχετε! Ανοιξε ενα λεξικο ρε! Συμφωνα με το ονομα σου εισαι λυκοσκυλος η τσομπανης? Ρε τον petman ρε

  • Aφήστε τις αηδίες και πάρτε πίσω όλα τα μέτρα της κορωνομπούρδας! βεσυρόπουλε, μπαρτζώκα, μαζέψτε τον ξεχαρβαλιά, μην σας πάρει και σας σηκώσει ο διάολος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *