ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK GIRL

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK GIRL

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΟ ΑΤΑΚΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΡΟΠΩΝ

Εκδόσεις: Ψυχογιός παιδί

Συγγραφέας: Ράνια Μπουμπούρη

Προτεινόμενη Ηλικία: 4+ Ετών

Μία φορά κι έναν καιρό τρεις νεράιδες ευγενείς συναντούν το μάγο Αγενή και τον κερνούν το μαγικό φίλτρο της ευγένειας, ο καλόψυχος μα νευρικός και φωνακλάς παπουτσής συναντά την αγαπημένη του πριγκίπισσα και σταματά πια να φωνάζει, ο ψευτάκος ρινόκερος ή αλλιώς Ρινόκιο συναντά έναν ακόμη ψευτάκο βουφάγο και μαζί με τα ψέματα τους μπαίνουν σε μπελάδες, από την άλλη οι εφτά νάνοι μαθαίνουν από την αγαπημένη τους Χιονάτη καλούς τρόπους μέχρι να φτάσουμε και σε ένα χωριό που δε χωράει η λέξη «χώρια». Και κάπως έτσι θα ζουν αυτοί καλά, με τους καλούς τους τρόπους κι εμείς καλύτερα.

Ένα εξαιρετικό βιβλίο με πέντε διαφορετικές ιστορίες και ποιήματα μέσα από τα οποία οι μικροί αναγνώστες θα καταλάβουν πως οι καλοί τρόποι μας κάνουν τη ζωή ακόμα πιο όμορφη. Πρωταγωνιστές επιλεγμένοι με πολλή προσοχή για να φτάσουν κοντά στην ψυχή των παιδιών και να τους αγκαλιάσουν μαθαίνοντας τους καλούς τρόπους. Υπέροχη εικονογράφηση, μικρές ιστορίες αλλά και το προσεγμένο λεξιλόγιο κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών αγνώστων. Αξίζει να διαβάσετε το βιβλίο παρέα με τα παιδιά σας.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *