ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

H πρόταση παιδικού βιβλίου από την POWER BOOK GIRL!

H πρόταση παιδικού βιβλίου από την POWER BOOK GIRL!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Η- ΡΕΞ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΟΣΑΥΡΟΙ;

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Μισέλ Ρόμπινσον

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Ο Έντ δεν αφήνει την αδερφή του, τη Μέιζι, να παίξει με τους δεινόσαυρους καθώς θεωρεί πως είναι μόνο για αγόρια. Εκείνη αποφασίζει να δημιουργήσει τη δική της δεινοσαυρίνα. Η Η-Ρεξ, θηλυκή εκδοχή του Τ-Ρεξ που έχει ο αδερφός της, είναι έτοιμη να γνωρίσει τον Εντ. Εκείνος είναι δύσπιστος. Την κοροϊδεύει και την κοιτά γεμάτος απορία. Τι θα γίνει τελικά όταν ο Έντ συναντήσει την δεινοσαυρίνα με τα πολλά χρώματα, τα ψηλοτάκουνα και τις κορδέλες;

Μια μοναδική ιστορία που καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα για τα κοριτσίστικα και αγορίστικα παιχνίδια. Η συγγραφέας καταφέρνει να περάσει με έναν τρόπο οικείο προς τα παιδιά το μήνυμα για την ισότητα των δύο φύλων. Πολύχρωμη και εξαιρετική εικονογράφηση σε συνδυασμό με τα αστεία στιχάκια θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών αναγνωστών. Ένα βιβλίο που σίγουρα θα διαβαστεί πολλές φορές και θα βοηθήσει μικρούς και μεγάλους να καταλάβουν πως δεν υπάρχουν παιχνίδια για αγόρια ή κορίτσια αλλά παιχνίδια και παιδιά.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *