ΤΟΠΙΚΑ posted by

Παραμένει στο “βαθύ κόκκινο” ο δήμος Βέροιας

Παραμένει στο “βαθύ κόκκινο” ο δήμος Βέροιας

Στις σημερινές του ανακοινώσεις ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στις περιοχές που αλλάζουν επίπεδο κινδύνου όπως και σε αυτές που παραμένουν στο “βαθύ κόκκινο”. 

Ο δήμος Βέροιας παραμένει στο “βαθύ κόκκινο” όπως και η Π.Ε. Πέλλας. Επίπεδο ανέβηκε ο δήμος Κατερίνης που πλέον βρίσκεται στο “κόκκινο”.

Αναλυτικά οι περιοχές που παραμένουν στο “βαθύ κόκκινο”:

Η Περιφέρεια Αττικής, η Π.Ε Αχαίας, η Π.Ε Βοιωτίας και Εύβοιας πλην των Δήμων Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Αννας και Ιστιαίας Αιδηψού και Ευρυτανίας. Οι Π.Ε Αρκαδίας, Κορινθίας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Κοζάνης, Λέσβου, Ζακύνθου, Κω, Μυκόνου, οι Δήμοι Καλυμνίων και Λέρου της Π.Ε Καλύμνου, ο Δήμος Ρόδου της Π.Ε Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Χίου, ο δήμος Ανωγίων της Π.Ε Ρεθύμνου κι ο δήμος Χανίων, οι Δήμοι Ιωαννιτών και Κόνιτσας της Π.Ε Ιωαννίνων, ο δήμος Αμφίπολης, ο δήμος Βέροιας και ο δήμος Σερρών, ο δήμος Καρδίτσας, οι δήμοι Καστοριάς και Ορεστίδος, ο δήμος Γρεβενών, η δημοτική Κοινότητα Γαλατινής της Δημοτικής Ενότητας Ασκίου του δήμου Βοΐου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, οι δήμοι Λαμιέων και Λοκρών, ο δήμος Ήλιδας της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Οι υπόλοιπες περιοχές εντάσσονται στο κόκκινο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *