ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Σοβαρό τροχαίο έξω από τη Βέροια – Ι.Χ. «καρφώθηκε» σε φορτηγό

Σοβαρό τροχαίο έξω από τη Βέροια – Ι.Χ. «καρφώθηκε» σε φορτηγό

Τροχαίο ατύχημα μεταξύ Ι.Χ. και φορτηγού σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 10 Απριλίου 2021 στην Εγνατία Οδό Βέροιας – Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το veriotis.gr ήταν περίπου στις 07:30 το πρωί, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγό περίπου στο μέσο της σήραγγας Βερμίου (Σ10), μεταξύ Βέροιας και Πολυμύλου, στο ρεύμα προς Κοζάνη.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, η οποία έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα, για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του αυτοκινήτου, ο οποίος μεταφέρθηκε ελαφριά τραυματισμένος και έχοντας τις αισθήσεις με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία.

Δείτε εικόνες από το σημείο:

3 Comments

  • Θέλω να δω την πρώτη μέρα που θα τα αφήσουν όλα ανοιχτά και ξεχυθουν τα ορκ και ξεκιναν να πινουν τι εχει να γινει σε ολη την ελλαδα απο τροχαία.Δεν θα μας φτάνουν οι ήδη εντατικές που έχουμε τωρα.

    • Ωωωωππππ εσκασαν μυτη κοι οι μελοντολογοι! Γεια σου ελληναρα ξερόλα, γεια σου πιτ παπαδακο! Εσυ αμα φοβασαι μπορεις να μεινεις κλεισμενος στην σπηλια σου, ΟΡΚ!

  • ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΟΒΛΑΧΟΤΙΝΕΙΤΖΕΡ ΜΕ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΣΟΥ.ΜΠΑΟΚ ΕΊΣΑΙ. ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *