ΤΟΠΙΚΑ posted by

Ο Ζαφείρης Ζαφειρίδης απαντάει στον Θέμη Σιδηρόπουλο για το αμφιθέατρο

Ο Ζαφείρης Ζαφειρίδης απαντάει στον Θέμη Σιδηρόπουλο για το αμφιθέατρο

Απάντηση στην πρωινή δημοσίευση του Θέμη Σιδηρόπουλου για το αμφιθέατρο (κλικ ΕΔΩ) απέστειλε ο ιδιοκτήτης του αναψυκτηρίου που βρίσκεται στο αμφιθέατρο Ζαφείρης Ζαφειρίδης. 

Διαβάστε:

Διαβάζοντας τη σημερινή δήλωση του κυρίου Σιδηροπούλου περί εγκατάλειψης του χώρου του αμφιθεάτρου, εκπλήσσομαι και απορώ από πού ακριβώς πηγάζει αυτή η κακεντρέχεια!

Ως ιδιοκτήτης του αναψυκτηρίου του εν λόγω χώρου και κατ’ επέκταση παρευρισκόμενος σε αυτόν άνω των δώδεκα ωρών, καταλήγω στο συμπέρασμα πως ένας εκ των δύο χρήζει οφθαλμολογικής εξέτασης!

Μου φαίνεται απορίας άξιο που ο προαναφερόμενος κύριος κάνει λόγο για συνωστισμό των πολιτών…

Αλήθεια, θεωρείτε πως οι πολίτες στερούνται νοητικού δυναμικού κι επιλέγουν να συνωστίζονται σε έναν χώρο που δεν πληροί τους βασικούς κανόνες υγιεινής (κατά τους ισχυρισμούς σας πάντα);

Αρκετά αντιφατικά τα λεγόμενά σας!

Είναι κατάδηλο αγαπητέ μου, πως στόχος σας είναι να ρίξετε λάσπη στον υπεύθυνο του χώρου- Πρόεδρο ΚΕΔΑ, Εμμανουήλ Σταυρή και κατ’ επέκταση στον Δήμαρχο.

Όμως μην ξεχνάτε πως πέρα από αυτούς προσβάλλετε κι όλους εμάς που εργαζόμαστε εκεί και επιμελούμαστε καθημερινά με αγάπη και μεράκι αυτόν τον χώρο!

Φυσικά κάθε κριτική είναι αποδεκτή και αξιοποιείται, αρκεί όμως να βασίζεται σε αλήθειες κι όχι σε ανυπόστατα στοιχεία και ανακρίβειες!

Είναι κρίμα άνθρωποι διψασμένοι από δημοσιότητα να λασπολογούν εργαζόμενους προκειμένου να ανέλθουν στην επιφάνεια και να στοχοποιήσουν δημόσια πρόσωπα!

Ζαφείρης Ζαφειρίδης

18 Comments

  • Γιατί μήπως έχει άδικο για τις τουαλέτες;;;
    Μην λέμε ότι θέλουμε.

  • A htan ta niata dio fores sidiropoule alimono ston kosmaki

  • Έχουν μετατρέψει σε σκουπιδότοπο το σημείο δίπλα από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής κ έχουν βάλει από μπροστά παλιά οχήματα για να μην φαίνονται τα σκουπίδια. Μιλάμε οι άνθρωποι είναι μπαχαλακηδες.

  • Ευτυχώς γνωριζόμαστε μεταξύ μας, τι σ έβαλαν βρε θύμα να κάνεις, εκτίθεσαι. Έχετε τουαλέτες ; Βρύσες σπασμένες, άχαρο και θλιβερό κτίριο, ασουβάτιστο, χωρίς περιφράξεις, βρωμιά… Βγείτε λίγο από αυτή την πόλη να δείτε και άλλες εικόνες. Σου έδωσαν θύμα το αναψυκτήριο, μαζί και την ανακοίνωση και βγήκες να μας πεις τι βλακεία σου

  • Ο Ζαφειρης μισ χαρα τα λεει.Τωρα οσο για σκουπιδισα και οτι σπασμενο υπαρχει καλα θα κανουμε να μαζεψουμε τα παιδια μας.Ο ζαφειρης τον χωρο μια χαρα τον προσεχει και τον εχει οπως πρεπει..Αλλα εδω στην Αλεξανδρεια μαθαμε μονο να κατηγορουμε.Αιντε βρε αηδια καταντησε το να μιλατε ασχημα.

  • Μάλλον εσύ χρηζεις οφθαλμιάτρου δεν βλέπεις τον σκουπιδότοπο πίσω μια μέρα ήρθα και σιχαθηκα όχι μόνο μπροστά στο αναψυκτήριο αλλά και πίσω να βλέπουμε και παραπέρα…

  • Αυτές οι εικόνες εγκατάλειψης υπάρχουν…. δεν είναι λάσπη αγαπητέ ζαφειρη …..αλλά μου κάνει εντύπωση που απαντάται εσείς που διαχειρίζεστε την καντίνα κ όχι ο υπεύθυνος όλου του χώρου εκεί ……περίεργο…

  • Τι να κάνεις και συ Ζαφείρη μου… Αναγκάστηκες να γράψεις αυτή την π@π@ρι@ για να δικαιολόγησεις τον Σταυρή και τον Δελιοπουλο… Τέτοια κατάντια πουθενά αλλού…. Τριτοκοσμικες εικόνες…

  • Καλή η κριτική..αλλά να μη τα ισοπεδώνουμε όλα.
    Τα τελευταία χρόνια ο χώρος του αμφιθεάτρου είναι πολύ προσεγμένος.
    Εντάξει δεν γουστάρετε την διοίκηση ούτε και τον Ζαφείρη αλλά
    έχει μάτια ο κόσμος και βλέπει.

  • Ρε πέρασαν 2 χρόνια και ακόμα δεν το χωνεψαται τι σας έκανε ο ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ!Σόδα για χωνεψη

  • Όπως γράφει και ένα φίλος πιο πάνω ο Ζαφείρης ώς τι απαντάει στο κείμενο που του έγραψε κάποιος άλλος?. Υπέυθυνος σε ένα μικρό κομμάτι χώρου είναι που οφείλει να προσέχει και το προσέχει. Το άλλο κομμάτι είναι σε τραγική κατάσταση. Σίγουρα θα μπορούσε να ήταν ένα στολίδι για την πόλη μας….
    Σας παρακαλώ μαζέψτε σκυλιά απο την είσοδο. Οι φιλόζωοι της πόλης μας ας τα πάρουν στα σπίτια τους. Ευχαριστώ

  • Για όσους έχουν Κοντη μνήμη προτού ανοίξει το αναψυκτήριο Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ στο αμφιθέατρο ήταν τρεις και ο κούκος… για μας τις μαμάδες που πίνουμε τον καφε μας με με 1,5 ευρώ και περνούμε για τα παιδιά μας hot dog και αναψυκτικό με 1 ευρώ και παίζουν ασφαλή ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ είναι ΟΑΣΗ….Υ.Γ για εσάς τους λίγους τους ΞΥΝΟΥΣ και ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ που βλέπετε μόνο πρόβληματα απλά μην πάτε αμφιθέατρο….

    • γιδας-όαση.

  • Συμφωνώ με την πιο πάνω.

  • Για το αμφιθέατρο είπε ο Θέμης,δεν είπε για το αναψυκτήριο σου Ζαφείρη.Το ότι το έχεις καθαρό και προσεγμένο σε τιμάει αυτό καθώς είναι ο χώρος ευθύνης σου. Η υπόλοιπη εικόνα του αμφιθεάτρου όμως αλλά και της πόλης γενικότερα είναι τραγική και μοιάζει με εγκαταλειμμένη πόλη του Ανατολικού Μπλοκ.

    • γιδας-όαση Ανατολής

  • Ο γιδας είναι ΟΑΣΗ, ΤΕΛΟΣ!!!

    • Αν δεν ήταν ο Covid? Όλοι θα παρατούσαν το Μόντε Κάρλο και θα ερχόταν στο Γιδά. Φήμες λένε ότι θα έρθει και το Hollywood εδώ για να γυρίζονται οι ταινίες . Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές σε συνεντεύξεις τους έχουν τοποθετηθεί υπέρ του Γιδά. Ο Μάικλ Τζάκσον μάλιστα στεναχωρημένος που δεν τον άφησε η δισκογραφική του εταιρία για να έρθει στο Γιδά , ξεκίνησε τις πλαστικές εγχειρήσεις άλλαξε το χρώμα του και έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *