ΤΟΠΙΚΑ posted by

Σχόλιο του Θέμη Σιδηρόπουλο για τον δρόμο του Λουτρού

Σχόλιο του Θέμη Σιδηρόπουλο για τον δρόμο του Λουτρού

Γράφει ο Θέμης Σιδηρόπουλος

Χτες, στα ΜΜΕ της περιοχής μας, με απλό λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης, διευκρίνισε πέραν των άλλων και τα εξής για τον πολύπαθο δρόμο του Λουτρού.

Ο δρόμος είναι αρμοδιότητα του Δήμου Αλεξάνδρειας, όπως και η μελέτη με την εκτέλεση του έργου αποκατάστασης.

Μας έκανε τη χάρη μάλιστα να εκτελέσει το έργο με χρήματα της περιφέρειας, στο εγγύτερο μέλλον, αρκεί ο δήμαρχος να στείλει την σχετική μελέτη.

Προστάτευσε τον σύντροφο Γκυρίνη για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στο έργο αυτό και έδειξε πολιτική αρωγή.

Ο δήμος μας από την άλλη εκτός από αδικαιολόγητη καθυστέρηση γενικώς, δείγμα κακοδιοίκησης, παραλείπει να μας δώσει μιαν οφειλόμενη απάντηση.

Παρόμοια σιωπή τηρείται από την συμπολίτευση (Πανταζόπουλος κλπ),την Αξιωματική Αντιπολίτευση (Κιρκιλιαννίδης κλπ) και τις λοιπές πτέρυγες της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Συναισθηματικοί δεσμοί συνθέτουν ένα άρρηκτο πολιτικό μέτωπο στον δήμο μας που τηρεί περιέργως απόλυτη σιγή για τα προβλήματα του δημότη.

Έτσι αποπροσανατολίστηκαν και οι υπεύθυνοι της δημοτικής ενότητας Λουτρού και εκκάλεσαν με μεγάλη χαρά σε σύσκεψη τον Αντιπεριφερειάρχη .

Αυτή η πολιτική ανακολουθία στην δίνη της οποίας βρίσκεται ο πολίτης αυτού του Δήμου δεν έχει προηγούμενο. Έχω λοιπόν μια πρόταση που θα κάνει ευκολότερη την ζωή όλων μας.

Προς διασφάλιση της πολιτικής αρτιότητας του δήμου μας, κύριε Αντιπεριφερειάρχη, δεν έρχεστε να αναλάβατε την διοίκηση. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, σας παραθέτω μια πρώτη εικόνα με τούτες τις φωτογραφίες του δρόμου καρμανιόλα και του παρακείμενου ακάλυπτου καναλιού. Τονίζω σε σας, <<ως επερχόμενη διοίκηση>>, ότι τελευταία έχασε σε τροχαίο την ζωή του ένας συμπολίτης μας πέφτοντας στο ακάλυπτο αυτό κανάλι.

Τέλος επειδή ως ελπίδα είστε ότι μας έχει απομείνει, δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες των σκουπιδιών σήμερα στην πόλη μας. Είναι το θέμα της δεκαετίας !!

Είναι μια νέα φιλία που απόκτησαν οι πολίτες αυτού του δήμου, έγιναν πλέον φίλοι με τα σκουπίδια τους !!

15 Comments

  • Συνταξιούχε σαν φωτογράφος έχεις μελλον

  • Εσύ κύριε ποτέ αγάπησες τους δημότες Ξέχασες Για Θυμήσου Όταν Είχες Εξουσια

  • Έχετε παρεξηγήσει τις τρύπες είναι σαν αυτές στο σούπερ μαριο μπαίνεις από την μια βγαίνεις από την άλλη

  • Συνταξιουχε πήρες σβάρνα όλα τα σαιτ σήμερα. Ασχολησου με κάτι άλλο η’ το καλύτερο δήλωσε υποψήφιος μήπως και σε πάρουμε στα σοβαρά. Είναι μικρή η κοινωνία μας και όλοι γνωρίζουμε το παρελθόν του καθενός. ΚΟΥΡΑΣΕΣ

  • Το κανάλι είναι αρμοδιότητα του ΤΟΕΒ που κολλάει ο δήμαρχος ; και χάλια να είναι ο δήμαρχος εσένα ποιος θα σε ψηφήσει ; γελάνε και τα τσιμέντα

  • Που κρύβονται ο αντιδήμαρχος και ο επόπτης καθαριοτητος

  • Δυστυχώς αυτή η πόλη δν πρόκειται να προοδεύσει,το προβλημα ειναι διαχρονικο,τα προσωπα αλλαζουν τα συμφεροντα τα ιδια,ολοι θεατες στο ιδιο εργο αλλα κ συνενοχοι…απ τη σκυλλα στη χαρυβδη.

  • Για ολα εχεις αποψη.δεν μας ειπες τοσα χρονια που εισουνα στο παρισι και δεν ελεγες τιποτα

  • Ευτυχως η αλεξανδρεια ειναι χωριο και σε γνωριζουμε ..Ασε το θεατρο…

  • Εσείς όλοι πού βγήκατε να κρίνετε αυτόν τον άνθρωπο που έγραψε και φωτογράφησε αυτό το αίσχος πού εμείς το λέμε δρόμο, μήπως!!μήπως λέω πρέπει να βάλετε πλάτη και να πιέσετε όλοι μαζί για να γίνει κάτι με αυτό το χαλί. Ο δρόμος αυτός. ΚΑΙ Ο δρόμος δίπλα στην γραμμή εξυπηρετεί 5 χωρία σήμερα έσπασε το δικό Μου αμάξι αύριο το δικό σας και μακάρι μέχρι να ανοίξουμε τα μάτια μας και να γίνει κάτι να σπάσουν μόνο αμάξια.

  • Και λίγα τους μες Θέμη.

  • ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ,ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ: “OTAN ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ
    ΕΣΑΣ” . ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ Η ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ,ΟΤΑΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ,ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ,ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ .ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΟΣ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ,ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!

  • Μάθετε να κάνετε επίθεση στα επιχειρήματα του άλλου, και όχι στο πρόσωπό του. Καλά τα λέει στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κ. Σιδηρόπουλος.

    Έχουμε μάθει στα σκουπίδια και στη δυσωδία σε αυτήν την πόλη. Ένα σωστό πάρκο, ένας χώρος πρασίνου δεν υφίσταται. Ακόμη και στο αμφιθέατρο, που μαζεύεται όλος ο κόσμος, ο φωτισμός είναι ελλιπής και παντού υπάρχουν λακκούβες και μπαλώματα. Ο χειρότερος δήμος στη χώρα.

  • Δυστυχώς οι περισσότεροι ασχολήθηκαν με το ποιος ανέφερε το άσχημο γεγονός και όχι με το ίδιο το γεγονός πως ο νυν δήμαρχος είναι ένας ……..! Ντροπή σας!

  • Ότι υπάρχει πρόβλημα δοιηκησης νοοτροπίας κ αντίληψης των προβληματων στον Δήμο Αλεξάνδρειας αυτό είναι παλιό κ δεν έχει να να κάνει με τόν συγκεκριμένο δήμαρχος….,…. αφού λοιπόν τούς θελουν οι πολίτες του δήμου Αλεξάνδρειας θα έχουν και τά σκουπίδια….. Και. τέτοιους δρόμους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *