ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η πρόταση παιδικού βιβλίου από την POWER BOOK GIRL

Η πρόταση παιδικού βιβλίου από την POWER BOOK GIRL

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ

Εκδόσεις: Διόπτρα

Συγγραφέας: Κατρίνα Τσάνταλη

Προτεινόμενη Ηλικία: 2+ Ετών

Η Νότα, η μαμά κότα κρατάει όσο πιο ζεστά μπορεί τα αυγά της. Δέκα μέρες ακόμα χρειάζονται να τα κλωσήσει, να τα γεννήσει και πολύ να τ’ αγαπήσει. Όμως το μικρό κοτοπουλάκι είναι κάπως βιαστικό. Το κρακ έγινε νωρίς και κάπως έτσι ήρθε στον κόσμο το μικρό κοτοπουλάκι. Βιαστικό και αδύναμο. Έτσι αναγκάστηκε να βρει μια ειδική ζεστή φωλιά και σωστή τροφή. Να δυναμώσει και να επιστρέψει στην μαμά και το μπαμπά. Τι λέτε θα το καταφέρει το μικρό κοτοπουλάκι;

Το τρίτο βιβλίο της σειράς «Συλλογή- μικρά αστέρια» αφορά όλα τα πρόωρα μωράκια και τους γονείς τους. Μια γλυκιά ιστορία που είναι βασισμένη στο βιαστικό κοτοπουλάκι. Απλογραμμένη ιστορία, με έμμετρο στίχο, εξαιρετική εικονογράφηση από την Μαρία Παγκάλου αλλά και ένα τρυφερό και σπουδαίο μήνυμα. Το βιβλίο αυτό καταφέρνει να αγγίζει κάθε γονέα που το παιδάκι του βιάστηκε να τον γνωρίσει αλλά και να δώσει δύναμη στα μωρά – θαύματα να παλεύουν για την αγάπη που δεν πρέπει να στερηθούν. Μια ιστορία την οποία αγοράζοντας την ενισχύεται το Σύνδεσμο Μωρά – Θαύματα και την αναβάθμιση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΝΕΝΝ) του Νοσοκομείου Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ στη Λευκωσία καθώς το ποσό της συγγραφέως θα δοθεί με πολλή αγάπη και ευαισθητοποίηση γι’ αυτό το σκοπό.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα.

Το παιδικό βιβλίο για αυτήν την εβδομάδα από την POWER BOOK GIRL

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *