ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK GIRL!

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK GIRL!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ!) (ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!) (ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ!)

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Vernick Audrey & Scanlon Liz Garton

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Το μικρό αγόρι της ιστορίας μας κάνει αντιληπτό πως άλλοτε τα πέντε λεπτά είναι πολύ ώρα και άλλοτε δεν είναι αρκετά. Για παράδειγμα τα πέντε λεπτά είναι πολύ ώρα όταν η μαμά πρέπει να περιμένει στην ουρά του ταχυδρομείου. Όμως ίσως να μην είναι και πολύ όταν διασκεδάζει κάνεις με τους γονείς ή τους φίλους του. Ο χρόνος λοιπόν είναι σχετικός.

Μια ιστορία που βοηθάει τα παιδιά να καταλάβουν την μονάδα του χρόνου “πέντε λεπτά” που χρησιμοποιούν συνήθως οι μεγάλοι. Ένα χιουμοριστικό και ευφυές εικονοβιβλίο για εκείνα τα ανυπόμονα παιδιά που άλλοτε δεν μπορούν να περιμένουν άλλα πέντε λεπτά και άλλοτε τους φαίνονται αιώνας. Ελκυστική εικονογράφηση, ελάχιστο κείμενο και το χιούμορ με το οποίο προσεγγίζει το θέμα κάνουν το βιβλίο άξιο ανάγνωσης με τους μικρούς μας φίλους.

Το παιδικό βιβλίο για αυτήν την εβδομάδα από την POWER BOOK GIRL

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *