ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Στις 2 Ιουνίου τελειώνουν τα μαθήματα για τη Γ’ Λυκείου

Στις 2 Ιουνίου τελειώνουν τα μαθήματα για τη Γ’ Λυκείου

Τα πολλά κρούσματα κορονοϊού που εμφανίστηκαν σε σχολεία της χώρας οδήγησαν την υφυπουργό Παιδείας Ζωή Μακρή στην τροποποίηση της υπουργικής απόφασης “Λήξη μαθημάτων σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διδακτικού έτους 2020-2021” εν όψει πανελλαδικών εξετάσεων.

Η τροποποιητική απόφαση αναφέρει πως τα μαθήματα για την Γ’ Τάξη όλων των Λυκείων λήγουν στις 2 Ιουνίου 2021 ενώ όλων των υπόλοιπων τάξεων Λυκείων και Γυμνασίων στις 11 Ιουνίου 2021.

Αναλυτικά:

Ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2020-2021 των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Ειδικών Γυμνασίων, ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, ορίζεται η 11η Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή.

Για την Γ’ τάξη των ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας – λόγω της επικείμενης έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων – ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2020 – 2021 ορίζεται η 2α Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *