ΤΟΠΙΚΑ posted by

Μόνο ένα δρομολόγιο τρένου την ημέρα από Αλεξάνδρεια προς Θεσσαλονίκη

Μόνο ένα δρομολόγιο τρένου την ημέρα από Αλεξάνδρεια προς Θεσσαλονίκη

Λυπηρό και όμως αληθινό!

Πριν από κάποια χρόνια μπορούσες να ταξιδέψεις με πολλά και διαφορετικά δρομολόγια τρένων από την Αλεξάνδρεια προς τη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Πλέον, τα δρομολόγια όχι μόνο έχουν μειωθεί αλλά δυστυχώς έχει μείνει μόνο ένα.

Αν κάποιος θέλει να ταξιδέψει στη διάρκεια της εβδομάδας με το τρένο από την Αλεξάνδρεια προς τη συμπρωτεύουσα, μπορεί να το κάνει στις 18:13 καθημερινά.

Αν κάποιος θέλει να επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη προς Αλεξάνδρεια μπορεί να το κάνει στις 13:21 για να φτάσει στην πόλη μας λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι.

Δυστυχώς..

15 Comments

  • Και ο δήμαρχος τι κάνει; Γιατί δεν κάνει προσπάθεια να επαναφέρει κάποια δρομολόγια;…

  • Τραγικό.

  • Αυτό δεν είναι καινούριο,δυστυχώς από την αρχή του κορονοιου γίνεται αυτό.Τοσοι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν αλλά κάνεις δεν ενδιαφέρθηκε. Ήταν τραγική η κατάσταση και πριν,μηχανικές βλάβες,ακύρωση δρομολογίων,πολύωρες αναμονές αλλά εδώ και 1,5 χρόνο τα έκοψαν τελείως.

  • Ζήτω το ξεπούλημα της Τραινοσέ.

    • Αυτό Θαλεγα και γω.άργησε κιόλας.απο τις επόμενες εκλογές και μετά γιατι κόβει ψήφους.

  • ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ,ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ,ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ,ΦΟΡΕΩΝ ΑΛΛΑ
    ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΦΘΕΙΝΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΑΜΕ!!! ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1990-2010 ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ!!!!ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟΝ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ 1894,ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΕΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΚΟΠΙΩΝ ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!ΑΞΙΖΕΙ ΔΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ”ΓΙΔΑ”ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ!!!

  • Ελλάς

  • Θα ερημωσει εντελως η περιοχη… αν καποιοι δουλευαν στην Θεσσαλονικη και πηγαιναν με το τρενο, τωρα θα σταματησουν και τις δουλειες

  • ΝΤΡΟΠΗ ΔΥΟ ΒΑΓΟΝΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ 6 ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ. ΤΩΡΑ ΧΑΡΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΤΕΛ. ΒΟΛΕΥΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΡΕΝΟ. ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    • Τζάμπα πηγαίνατε τζαμπα γυρνουσατε τ θα σου κανει και το τραινο ποιος έβγαζε εισητηριο λογικο δεν είναι. Είναι η μόνη χωρα στην Ευρώπη που στο τραίνο δεν πληρώνεις άρα συμπέρασμα εσείς όλοι πουλήστε την τραινοσε γιατι εμπαινε καθε μερα μεσα… Συγχαρητήρια Για αυτό τώρα θα πηγαινετε με τα κτελ για να μαθετε να πληρωνετε

  • οι μισθοι ομως παχυλοι ντροπη τους

  • ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ, ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΕΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΒΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΑΝΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΚΤΗΣ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ 80 ΕΥΡΩ, ΦΩΝΑΞΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΣΤΟ ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΗΓΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΠΙΤΙ.

  • Απλα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θελει να χει δρομολογια μονο ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Απορω γιατι εχουν αυτο το ενα δρομολογιο απο αλεξανδρεια αφου ειναι παντα αδειο. Τσαμπα καυσιμα καινε. Ποιος να παει απογευμα μετα τις 6 θεσσαλονικη? Να κανει τι? Θα εισηγηθω να χαλασουν τις ραγες και να γινει ποδηλατοδρος. Ας εχει η Αθηνα τρενα οπως τα παλια χρονια. Μου αρεσε που ειχαν φερει το ΒΕΛΟΣ που ειναι? Ισως το ειχαν φερει μονο για να το δουμε.

  • Ο δήμαρχος νταντεύει τους λαθρομετανάστες και τους σκουρόχρωμους ψηφοφόρους του θα μοιραστεί για τους εργαζομένους δημότες που πρέπει να πηγαινοέρχονται καθημερινά στη Θεσσαλονίκη για δουλειά; Πρέπει να το πάρουμε απόφαση να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας και να πάμε σε άλλη πόλη. Εδώ ή τα αδέσποτα σκυλιά θα μας φάνε, αφού μόνο με αυτοκϊνητο μπορείς να βγεις από το σπίτι σου για να πας στην δουλειά σου σε μερικές γειτονιές της πόλης μας, για να μην σε ορμήσουν και καταλήξεις στο κέντρο υγείας , ή θα μείνεις άνεργος αφού δεν μπορείς να πηγαινοέρχεται οικονομικά στην Θεσσαλονίκη.

    • Άρα το συμπερασμά σου είναι ότι επειδή έμεινε ένα δρομολόγιο φταίνε οι λαθρομετανάστες οι σκουρόχρωμοι οι λιγότερο σκουρόχρωμοι τα αδέσποτα και να προσθέσω επειδή ξέχασες το εμβόλιο το τσιπάκι το 5g και το 4g μαζί οι gay η Κίνα το Βέλγιο οι ΗΠΑ. Φταίνε δηλαδή όλοι οι άλλοι εκτός από εσένα και άλλους σαν έσενα που έχετε πέτρες στο κεφάλι σας και νομίζετε ότι έχετε εγκέφαλο και ψηφίζατε τόσα χρόνια αυτούς που τα φέρανε σε αυτή την κατάσταση. Το κριτήριο δηλαδή ήταν μηδενική παιδεία, υγεία κάτω από το μηδέν με νοσοκομεία σε υπολειτουργία και κάποια να κλείνουν, υπολειτουργία σε αστυνομικά τμήματα, γενική υποβάθμιση της χώρας και λέτε μια χαρά τα πήγαν τα παιδιά ας τους ψηφίσουμε πάλι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *