ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το Παιδικό Βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το Παιδικό Βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!

Εκδόσεις: Τζιαμπίρης Πυραμίδα

Συγγραφέας: Corderoy Tracey

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Η Φωτεινούπολη είναι μία χαρούμενη πόλη με αγαπημένους κατοίκους. Μία μέρα ο Ρινόκερος χωρίς να το σκεφτεί πέταξε ένα σκουπίδι. «Ε! Και τι έγινε; Είναι μόνο ένα». Όμως δεν ήταν. Και έτσι ένα σωρός από σκουπίδια μαζεύτηκε με την καμηλοπάρδαλη να τα κοιτάζει θυμωμένη. Η ίδια όμως κόβει ένα λουλούδι από ένα παρτέρι και σκέφτεται πως είναι μόνο ένα. Και όμως δεν ήταν. Φασαρία και μουσική χαλάνε την ησυχία της Φωτεινούπολης. Τότε το ποντικάκι είχε μια ιδέα! Πως θα αλλάξει η εικόνα της Φωτεινούπολης;

Μια υπέροχη ιστορία που βοηθάει τους μικρούς αναγνώστες να καταλάβουν πόσο όμορφο είναι να δίνουμε λίγη προσοχή και σεβασμό στη γη και το περιβάλλον μας, γιατί αυτά είναι το σπίτι μας. Υπέροχη εικονογράφηση γεμάτη ζωάκια που αγαπούν τα παιδιά, απλό λεξιλόγιο αλλά και ένα θέμα ουσιαστικό και γνωστό στα παιδιά. Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσουμε στους μικρούς αναγνώστες για να τους γνωρίσουμε την αξία του περιβάλλοντος αλλά και την σημασία της προστασίας του.

Το παιδικό βιβλίο για αυτήν την εβδομάδα από την POWER BOOK GIRL

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *