ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

O Γιάννης Δαμαλής υπεύθυνος προγράμματος στο φετινό Camp του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας!

O Γιάννης Δαμαλής υπεύθυνος προγράμματος στο φετινό Camp του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας!

Από την ακαδημία μπάσκετ ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή στο 8ο Καλοκαιρινό μας Basketball Camp,από τη θέση του υπεύθυνου προγράμματος, του προπονητή Γιάννη Δαμαλή!!!

Ο κόουτς Δαμαλής ο οποίος τα τελευταία χρόνια δούλεψε στην πρωταθλήτρια ομάδα του Κατάρ Al Sadd έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες και στο παρελθόν εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στη Γέφυρα (Β’ Εθνική) αλλά και στην Τερψιθέα (Α1 Γυναικών).

Συγκαταλέγεται στους πιο εξελισσόμενος Έλληνες προπονητές της νέας γενιάς και σίγουρα έχει πολλά να μεταδώσει σε όλους τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια)που θα συμμετέχουν στο Καμπ που θα γίνει στην Αλεξάνδρεια από 5-10 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Λυκείου Αλεξάνδρειας.

Ο κόουτς Δαμαλής μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ Βασίλη Αγγέλη θα έχουν την ευθύνη του προγράμματος όλης της εβδομάδας και μαζί με το έμπειρο και ικανό προπονητικό επιτελείο θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να μάθουν τα βασικά του μπάσκετ αλλά και για να διασκεδάσουν με το παιχνίδι όλα τα παιδιά!!!

Πληροφορίες και εγγραφές στο Summer camp🏀 στα τηλέφωνα της Ακαδημίας Άθλος:

☎️6974066505 (κ. Αγγελης) – 6907990179

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *