ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Συνέλαβαν τρεις νεαρούς στην Αλεξάνδρεια για διοργάνωση κορονοπάρτι στο ΑΠΘ

Συνέλαβαν τρεις νεαρούς στην Αλεξάνδρεια για διοργάνωση κορονοπάρτι στο ΑΠΘ

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν οι τρεις νεαροί που συνελήφθησαν για υπαίθριο πάρτι που έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο ΑΠΘ, κατά παράβαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορoνοϊού.

Όπως αναφέρει στο star.gr, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά τους να αναβληθεί η δίκη και κατόπιν ήρθη η κράτησή τους.

Εις βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για την πρόληψη μολυσματικών ασθενειών και διατάραξη κοινής ησυχίας.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., οι κατηγορούμενοι, 24, 21 και 18 ετών, είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου το οποίο είχε εγκατεστημένα ηχεία και ενισχυτή ήχου μεγάλης ισχύος, προσελκύοντας αριθμό ατόμων γύρω από το όχημα.

Αφού ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τους ακολούθησε η σύλληψή τους το απόγευμα της Δευτέρας, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι απλώς συμμετείχαν στο πάρτι.

Το πάρτι στήθηκε γύρω από ένα αυτοκίνητο, που πέρασε μέσα στο campus, με ειδικό σύστημα ηχείων και έπαιζε δυνατή μουσική.

Η αστυνομία εντόπισε το όχημα, ταυτοποίησε τις πινακίδες και έτσι βρήκε στην Αλεξάνδρεια τον οδηγό και τους  δύο συνεπιβάτες που φέρονται να συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Οι νεαροί ηλικίας 24, 21 και 18 ετών δεν είναι φοιτητές και πήγαν στη Θεσσαλονίκη μόνο για το πάρτι.

10 Comments

  • Τα λαγωνικά της Ελληνικής Αστυνομίας χτυπούν για ακόμα μία φορά την εγκληματικότητα της Ελλάδας!!

  • Φτάνει πια με την αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων. Μην καταπίνεται αμασητο ότι σας πασάρουν οι άλλοι. Πιο πάρτυ πια διοργάνωση είχε κάπου πρόσκληση διαδικτυακά η οπουδήποτε αλλού και δεν το είδαμε? 24,23,18 χρονων πήγαν 20 άτομα και τους συλλαβανε από δουλειές και σπίτια. Ρωτήσατε αυτούς τους νέους πως αισθάνθηκαν? Ρωτήσατε γονείς εργοδότες περίγυρο πως νοιωσαν που αυτά τα παιδιά αντιμετωπίστηκαν σαν οι χειρότεροι εγκληματίες? Πώς βάζετε ταμπέλες χωρίς να υπολογίζεται τίποτα? Από ποτέ αμάξι και μουσική θεωρείται πάρτυ? Έχετε καταντήσει αηδία. Ντροπή σας.

    • Θεωρείται πάρτι όταν είναι μάζεμα γύρω από το αυτοκίνητο 350 άτομα με μπύρες στα χέρια και χορεύουν και η μουσική από το αυτοκίνητο είναι (τσίτα) στο τερμα

  • Σας πασάρουν ότι ψέμα θέλουνε και εσείς τα πιστεύεται…. Διοργανωτές είπανε χωρίς να ξέρετε βγαίνετε και λέτε ότι θέλετε.Ρωτήστε τα παιδιά που πήγαν από τις δουλειές και τους πειραν για έναν λόγο που δεν ξέρουν χωρίς να τους πουν τίποτα και μπήκαν μέσα στα σπίτια τους να ψάξουν λες και είναι εγκληματίες….βέβαια ξέρουν που τους παίρνει και πάνε. Για άλλον λόγο τους πειραν και επειδή να μην φανούν ότι έκαναν λάθος και ότι τα παιδιά δεν είχαν σχέση για αυτό που τους πειραν μέσα τους πάσαραν ότι είναι διοργανωτές πάρτι.
    Ρωτήστε τα παιδιά πως ένιωσα έκανα ολόκληρο χαμό για το τίποτα…. ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ……….

  • Κάθε μέρα γίνετε διάρρηξη σε ένα διαφορετικό σπίτι και η αστυνομία πέρα βρέχει.Και τους πείραξε που κάτι παιδιά πήγαν να ακούσουν δυνατά μουσική εκτός νόμου .

  • Αίσχος

  • Αισχος.πιαστε κανεναν κακοποιο αν μπορειται.

  • Αίσχος και εσείς, ειστε τουλάχιστον απαράδεκτοι δεν έχετε ιδεα τι σας γίνεται, απλά πασσαρετε ότι βλέπετε μπροστά σας, ΑΙΣΧΟΣ

  • Μπράβο στους αστυνομικούς που έπιασαν τα παιδιά από εδώ κι πρα θα κοιμάμαι ήσυχος χωρίς να φοβάμαι για κλέφτες… ζώα ΞΥΠΝΗΣΤΕ Πιάστε αυτούς που πρέπει όχι κάτι αθώα παιδιά

  • Πω πω τι αστυνομικούς έχουμε ρε μπράβο πιάσατε τους απανθρωπους εγκληματίες αααχχχ Μόνο για τέτοια είστε ρεέεε .Οταν λήστεψαν το κοσμηματοπωλείο στην Αλεξάνδρεια στα @@ σας αραζατε πέτσα στην Πειραιώς .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *