ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

Νέα χαλάρωση μέτρων: Τι ανοίγει από σήμερα Σάββατο

Νέα χαλάρωση μέτρων: Τι ανοίγει από σήμερα Σάββατο

Έφτασε και η στιγμή που από σήμερα Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 ανοίγουν οι παιδότοποι οι οποίοι βρίσκονται σε υπαίθριο χώρο, τα λούνα παρκ και τα θεραπευτικά λουτρά και τα μασάζ.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις από σήμερα, θα επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 16 τετραγωνικά μέτρα στα καταστήματα λιανεμπορίου, αντί για ένας πελάτης ανά 25 τετραγωνικά.

Αναλυτικά τι λειτουργεί από σήμερα Σάββατο ξανά και με ποιες προϋποθέσεις

  • Αναφορικά με το λιανεμπόριο, τη μείωση της αναλογίας των πελατών από 1 άτομο ανά 25 τ.μ. σε 1 άτομο ανά 16 τ.μ. από 19 Ιουνίου, με σκοπό την αποφυγή των ουρών εκτός καταστήματος, ειδικά όπου υπάρχουν περισσότερα του ενός καταστήματα και οι ουρές συμπλέκονται με υποχρεωτική χρήση μάσκας εντός των καταστημάτων.
  • Λειτουργία των εμποροπανηγύρεων με το πρωτόκολλο λειτουργίας των λαϊκών. Εξαιρείται ο περιορισμός της ελάχιστης απόστασης ενός μέτρου μεταξύ των πάγκων πώλησης όταν αυτοί είναι μέρος συνεχούς κατασκευής στην οποία οι πάγκοι των πωλητών διαχωρίζονται μεταξύ τους με ελαφρά χωρίσματα.
  • Επανέναρξη λειτουργίας των παιδοτόπων σε υπαίθριο χώρο με υποχρεωτική χρήση μάσκας προστασίας για όλους τους εργαζόμενους και ενηλίκους πελάτες σε όλα τα σημεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *