ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η πρόταση παιδικού βιβλίου από την Power Book Girl

Η πρόταση παιδικού βιβλίου από την Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΑΤΑ;;

Εκδόσεις: Ίκαρος

Συγγραφέας: Ίρις Σαμαρτζή

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Το μικρό κορίτσι έχει το δικό της σπίτι κοντά στο σπίτι της καλύτερης της φίλης, της Τάτας. Όμως οι επιθυμίες και τα όνειρά της έρχονται να φτιάξουν το σπίτι της ξανά από την αρχή. Το μικρό κορίτσι γεμίζει με δωμάτια και χώρους το σπίτι της. Μέχρι που το σπίτι της φίλης της, της Τατάς, δεν φαίνεται πουθενά. Τι θα γίνει όταν καταλάβει πως τελικά η φίλη της δεν είναι κοντά της;

Μία υπέροχη ιστορία από την κ. Ίρις Σαμαρτζή με ελάχιστο κείμενο και εξαιρετική εικονογράφηση. Μια ιστορία για την αξία της αληθινής και ουσιαστικής φιλίας. Ιστορία που διεγείρει την φαντασία των παιδιών γεμίζοντας τις σελίδες του βιβλίου με όλο και περισσότερες εικόνες και χρώματα. Ένα βιβλίο που μαθαίνει στους μικρούς αναγνώστες πως δε χρειάζονται τα υλικά αγαθά για να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους γύρω σου αλλά αγάπη και ουσιαστικές σχέσεις. Ένα βιβλίο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη.

Το παιδικό βιβλίο για αυτήν την εβδομάδα από την POWER BOOK GIRL

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *