ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Ξεκίνησε το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους στο Κονάκι στην Αλεξάνδρεια

Ξεκίνησε το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους στο Κονάκι στην Αλεξάνδρεια

Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Α. άνοιξε τις πύλες του το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιουλίου 2021.

Φέτος το φεστιβάλ διεξάγεται στο Ιστορικό Κονάκι Αλεξάνδρειας και μας μεταφέρει στο τέλος του 19ου αιώνα με ένα βίντεο αφιέρωμα στο ιστορικό κτίριο αλλά και μέχρι την Αργεντινή, το Ιράν, την Γαλλία, τον Καναδά και άλλες 15 χώρες, μέσα από 27 ταινίες μικρού μήκους που συμμετέχουν φέτος στο διαγωνιστικό τμήμα του θεσμού όπως τις επέλεξε η επιτροπή επιλογής και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Κουφονίκος.

Χαιρετισμό πριν την έναρξη απηύθυνε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές για την προσπάθεια που καταβάλουν για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Δείτε εικόνες:

5 Comments

  • Μπράβο σε όλους. Απλά ο κόσμος του Γιδότοπου θα προτιμούσε κάτι ποιο extreme σύμφωνα με την παιδεία του (τα προαναφερθέντα λόγω του αριθμού του κοινού)

    Ντίνανάι Γιαβρούμ.

  • Κάντε το πάλι του χρόνου στη Βέροια όπου υπάρχει κοινό. Το Γιδοχώρι δεν αξίζει τόσο ωραίες καταστάσεις. Κρίμα για την προσπάθεια.

  • Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΚΙ Ο ΣΤΕΦΟΣ ΕΊΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΈΒΑΛΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΦΙΛΙΚΟ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ- MEW YORK DOLLS. Ο Δήμαρχος σώζει την κατάσταση.

  • Σεις αγαπητοί φίλοι που δεν αρέσκεστε στο συγκεκριμένο καλλιτεχνικό φεστιβαλ μπορείτε πάντα να πάτε να παρακολουθήσετε άλλα ξένα φεστιβάλ όπου θα ικανοποιηθούν οι μακρινοί σας ορίζοντες. Ενδεικτικά αναφέρω την Ταορμίνα, το Μπαiροιτ, το Γκλαστονμπερρυ κ.λ.π. Κι αργότερα το Βερολίνο. Καλή σας διασκέδαση , με πχιοτητα. Εμάς μας άρεσε . Σεις έχετε ανάγκη από κάτι με πχιοτητα. Εύγε για την βαθιά σας αυτοπεποίθηση

  • Συγχαρητήρια στους συντελεστές!Μακάρι να συνεχιστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *