ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Χαρά και συγκίνηση στην Τελετή Αποφοίτησης της Γ΄ Λυκείου του ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής!

Χαρά και συγκίνηση στην Τελετή Αποφοίτησης της Γ΄ Λυκείου του ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής!

Χαρά, αισιοδοξία, συγκίνηση, υπερηφάνεια είναι μόνο κάποια από τα συναισθήματα που επικρατούσαν στην Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών και των μαθητριών της Γ΄ Λυκείου του ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021.

Η Διεύθυνση και οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου ήταν όλοι παρόντες και χάρισαν απλόχερα το πιο θερμό τους χειροκρότημα σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για αυτή την τόσο σημαντική εμπειρία, που συνδέεται με την ολοκλήρωση της σχολικής τους πορείας και την έναρξη ενός νέου κύκλου στην ενήλικη ζωή!

Η Διευθύντρια του σχολείου κα Παπαποστόλου Γεωργία, αφού καλωσόρισε το κοινό, απηύθυνε χαιρετισμό συγχαίροντας τους αποφοίτους για όλα όσα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα καθώς και για το πόσο συνεπείς στις αξίες τους παρέμειναν σε μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας, λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Η κα Παπαποστόλου ευχήθηκε να διατηρήσουν τον συναισθηματικό και αξιακό τους πλούτο και να συνεχίσουν να επιζητούν τη γνώση στη ζωή τους στοχεύοντας στην αδιάκοπη και συνεχή ανάπτυξη κάθε πτυχής της προσωπικότητάς τους.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις απονομές τίτλων αποφοίτησης, επαίνων, τιμητικών διακρίσεων, ειδικών επαίνων και βραβείων.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί χόρεψαν με την ψυχή τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 16-8-2031!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *