ΤΟΠΙΚΑ posted by

Στρώνουν άσφαλτο στην Αλεξάνδρεια και στο Πλατύ – δηλώσεις Καλαϊτζίδη και Γκυρίνη

Στρώνουν άσφαλτο στην Αλεξάνδρεια και στο Πλατύ – δηλώσεις Καλαϊτζίδη και Γκυρίνη

Ασφαλτόστρωση πραγματοποιείται από το πρωί της Πέμπτης 8 Ιουλίου 2021 στον δήμο Αλεξάνδρειας. 

Συνεργεία της Π.Ε. Ημαθίας βρίσκονται στον δρόμο Αλεξάνδρειας – Γιαννιτσών και στο Πλατύ.

Στα σημεία βρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης και ο αντιδήμαρχος Ιερεμίας Κιοσέογλου.

Δείτε εικόνες και τις δηλώσεις των κυρίων Καλαϊτζίδη και Γκυρίνη:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

6 Comments

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ Π.Ε ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,ΑΛΛΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΡΕΤΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ
    ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΑΤΙΑ ,ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΓΩΓΟ ΟΜΒΡΥΩΝ ΥΔΑΤΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ 20ΧΡΟΝΙΑ ,ΓΙ’ΑΥΤΟ ΟΙ Π.Ε, ΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ!!!!

  • Να κανεται και το πεζοδρόμιο με φωτισμό ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Σχοινά

  • Δήμαρχε για ρίξε και καμιά ματιά στα αμπελοτοπια, Ι. Πετρίδη. Έχει τόσα χρόνια και οι τρύπες μεγαλώνουν.

  • ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΥΣΑΚΙ ΛΟΥΤΡΟ….. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΘ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΛΛΟΝ….100 ΧΡΌΝΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΌΜΟΣ ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ….Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΎ ΣΗΜΑΣΊΑ ΔΕΝ ΔΊΝΕΙ…Κ ΠΟΣΑ ΑΛΛΆ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΟ…
    ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ…

  • Μήπως αγαπητοί κύριοι να διορθωθεί και αυτό το αισχος που υπάρχει στον δρόμο που οδηγεί από Πλάτανο και Πρασινάδα στα ΣΕΑ Πλατάνου?? Ασφαλτοστρώθηκε πριν ένα χρόνο και περίπου 20 μέτρα για να ενωθεί με τα ΣΕΑ έμειναν άστρωτα και με τον καιρό έγιναν τόσο μεγάλες λακούβες με νερά, που μόνο για φορτηγά είναι να περνούν……τόση εγκατάλειψη πια?????

  • Αγαπητή Ελένη δεν είμαι αρμόδια απλά τυχαίνει να ξέρω ότι επίτηδες δεν ασφαλτοστρωθηκαν αυτά τα 20 μέτρα επειδή κάποιοι θα το έπαιρναν για αεροδρόμιο και θα πήγαιναν με 200km καθώς είναι πολύ επικίνδυνο λόγω της ένωσης με την Εγνατία Οδό επίσης από όσο ξέρω είναι παράνομο να ενωθεί πάλι λόγο της Εγνατίας Οδό επειδή είναι παραδρομος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *