ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο Summer Camp του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο Summer Camp του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας!

Μια ακόμη απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση καλοκαιρινού Καμπ από την Ακαδημία ΑΘΛΟΣ.

Η 8η κατά σειρά, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021.

Ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας, ο πρώτος αθλητικός σύλλογος που έκανε θεσμό τα summer basketball camp στην πόλη μας έδωσε και φέτος την ευκαιρία, σε μια αγωνιστική χρονιά που δεν εξελίχθηκε ομαλά λόγω της πανδημίας, στα παιδιά της περιοχής μας να ζήσουν μια αξέχαστη αθλητική και όχι μόνο εμπειρία!

Το ποιοτικό πρόγραμμα που σχεδίασε ο τεχνικός διευθυντής του ΑΘΛΟΥ κόουτς Αγγέλης μαζί με τον εξαίρετο συνεργάτη του και προπονητή του ΑΠΟΕΛ Κύπρου Γιάννη Δαμαλή ενθουσίασε τους νεαρούς φίλους του μπάσκετ και σίγουρα τους οδήγησε ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά στη γνώση του αθλήματος.

Ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας συγχαίρει τους συμμετέχοντες στο Καμπ για την προσπάθεια τους και την συνεργασία τους και συνάμα ευχαριστεί τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν για ακόμη μια φορά στα προγράμματα της Ακαδημία.

Επίσης ο ΑΘΛΟΣ ευχαριστεί θερμά όλες τις επιχειρήσεις της πόλης μας που συμμετείχαν με κάθε τρόπο στην ολοκλήρωση κι αυτού του στόχου!

Τέλος εκφράζει τις ευχαριστίες αλλά και το σεβασμό του στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για την αμέριστη και συνεχή υποστήριξη τους στο έργο της ακαδημίας και όπου αλλού τους καλεί το καθήκον!

Επόμενο καλοκαιρινό ραντεβού στην αγαπημένη κατασκήνωση Yuppi camp στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, με την ελπίδα ότι οι συνθήκες θα επιτρέψουν την συμμετοχή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα.

Καλό και ασφαλές καλοκαίρι σε όλους!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *