ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η πρόταση παιδικού βιβλίου από την Power Book Girl

Η πρόταση παιδικού βιβλίου από την Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ, ΛΕΜΕ!

Εκδόσεις: Παπαδόπουλος

Συγγραφέας: Jory John

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Ένα ακόμη υπέροχο πρωινό βρίσκει τον Πάπιο να σκέφτεται τι να κάνει άραγε ο φίλος του ο Αρκούδος. Πηγαίνει στο σπίτι του να τον προσκαλέσει να περάσουν την ημέρα μαζί. Όμως ο Αρκούδος δεν είναι στο σπίτι, έχει πάει για ψάρεμα και θα επιστρέψει σε μία εβδομάδα! Ο Πάπιος έντρομος συνειδητοποιεί ότι θα είναι μόνος του για μία εβδομάδα. Ο Αρκούδος από την άλλη φτάνει στη λίμνη αφού πρώτα έχει περάσει το δάσος με τα δέντρα. Ο Πάπιος βρίσκεται στο σπίτι του και προσπαθεί να βρει με κάτι να απασχοληθεί. Όμως τίποτα. Πλήττει και βαριέται απίστευτα! Από την άλλη τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά στη λίμνη όπου βρίσκεται ο Αρκούδος. Άραγε πως θα περάσουν τις μέρες τους μακριά ο ένας απ’ τον άλλον;

Μία ακόμη ιστορία του Πάπιου και του Αρκούδου, με εξαιρετική εικονογράφηση, απλό και κατανοητό λεξιλόγιο, που προσφέρει γέλιο αλλά και χαρίζει άλλη μία δυνατή ιστορία για την φιλία των δύο αυτών των ζώων. Μια μοναδική ιστορία για καληνύχτα που αξίζει να διαβάσετε αγκαλιά με τα παιδιά σας.

Το παιδικό βιβλίο για αυτήν την εβδομάδα από την POWER BOOK GIRL

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *