ΤΟΠΙΚΑ posted by

Άχθος Αρούρης

Άχθος Αρούρης

Γράφει ο Θέμης Σιδηρόπουλος

Αυτό σου αποδίδω, άχρηστο βάρος πάνω στη γη και για όσους ανωφέλευτους σιωπούν, τη γη βαραίνουν μόνο!

Εσείς που ζείτε στην ερημιά του ψυχικού σας αχανούς, γεμάτο ζόφο και νυχτιά και θλίψη και σκοτία. Πως πέφτετε ήσυχα να κοιμηθείτε με όνειρα αγνά χωρίς τον ύπνο σας να ταράζει αντάρα, χωρίς βραχνά και θλίψη.

Ο Χριστός που γεννήθηκε μες του χειμώνα την καρδιά, τέτοια σας δίδαξε, που είναι το φως της καρδιά σας και η όμορφη ψυχή σας;

Ετούτη η πράξη τίποτα θεϊκό δεν είχε, τίποτα ανθρώπινο, καμιά στοργή, ασυγχώρητο κακό, μας πόνεσες, είναι αμάρτημα και ακατανόητη εικόνα. Ανάλγητος, στυγνός, σκοτεινός, σκότωσες την ευτυχία.

Είσαι θανάσιμο κακό και ρύπος και αμαρτία, με τις πράξεις σου την σκοτεινή ερύπανες την ζωή μας. Αυτά είναι τα καρδιάς μου τα αισθήματα, η φιλοσοφία και η στάση της ζωής μου.

Ο θεός να σας ελεήσει, όλους εσάς που δείχνετε τέτοια σκληρότητα, δικαιούστε κάποια λογική αποζημίωση.

Άτεγκτος πάντα ήμουν στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα και αυστηρός, εμίλαγα και μιλάω πάντα χωρίς στρογγυλά μηδενικά, με σοβαρότητα και χωρίς προσωπείο.

Θα γείρει η ζυγαριά και θα πετάξετε την σκούφια σας, δεν έχετε ορισμένοι υπόληψη, αρμόζετε σε σκουλήκια.

10 Comments

  • Το λιγότερο υποκριτικό είναι ένα τέτοιο κείμενο από έναν άνθρωπο που είναι κυνηγός. Στην ουσία είναι επιλεκτικά φιλόζωος.

  • οταν πηγαινες για κυνηγι,δεν πυροβολουσες ζωα?
    που ηταν τοτε το φως της καρδια σου,η ανθρωπια σου,η ομορφη ψυχη σου?
    τι αλλο θα κανεις για να μαζεψεις ψηφους απο τα προβατα????

  • Ωωω, τι σκληρή εικόνα! Τι κτηνωδία…Ρυπαρά κτήνη δεν αξίζετε την ζήση αυτή..

  • Ας υποθέσουμε ότι τα λόγια αυτά τα έγραψε ο μικρός σκύλος που υποφέρει στο τραπέζι του κτηνιάτρου, ίσως τότε αλλάξει η έννοια τους και τα καταλαβουν και αυτοί που μόνο πολιτευτικο λόγο διάβασαν εδώ.
    Πιστεύω ότι ο Κος Ντομουχτσής ειναι αρκετά δημοκρατικός για να δωσει τόπο δημόσιας έκφρασης και σε αυτον που έκανε αυτό το πλάσμα να υποφέρει,σίγουρα είναι ανθρωπόμορφο και γνωρίζει στοιχειώδη γραφή και ανάγνωση για να μας δώσει να καταλάβουμε το γιατί το έκανε. Ειμαι σίγουρος όμως οτι το πολυτιμότερο που έχεις να δώσεις σε αυτή εδω την κοινωνία είναι η ψήφος σου,δυστυχώς και εσύ είσαι “ενεργός πολίτης”.
    Αυτοί είμαστε κύριοι , κατώτεροι ακόμα και των ενστικτωδών μας κρίσεων για το τι είναι σωστό και τι λάθος!
    Δεν εξαρτάτε το τι λέει αλλά ποίος το λέει και αν είναι δικός μας!

  • Όσο κρίνουμε τον αρθρογράφο και δεν βλέπουμε το γεγονός και ούτε ψάχνουμε την λύση του, αυτός ο τόπος δεν θα αλλάξει. Δεν ξέρω τι είναι πιο λυπηρό, την κτηνωδία που βλέπω ή εσάς γύρω μου.

  • Άχθος αρούρης τι σημαίνει ρε παιδιά; Εκεί κρύβεται το νόημα.

  • το 99.9% των Ελλήνων βρίζει το δημόσιο και το 99.9% των Ελλήνων θέλει να βάλει τα παιδιά του στο δημοσιο.ΤΈΤΟΙΟΥΣ ΚΑΤΟΊΚΟΥΣ ΈΧΕΙ Η ΕΛΛΆΔΑ.

  • Τα καφενεια δεχονται εμβολιασμενους. Αντε συνταξιοουχε σε περιμενουνε.τα αλλα αστα σε εμας..αντε γεια.

  • Αχθος Αρουρης σημαίνει βάρος της γης

  • ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΥΠΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *