ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Την Υπουργό Πολιτισμού υποδέχτηκε ο Κώστας Καλαϊτζίδης

Την Υπουργό Πολιτισμού υποδέχτηκε ο Κώστας Καλαϊτζίδης

Την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη υποδέχτηκε στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης. 

Όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, στη Βέροια, υποδέχθηκα στο γραφείο μου, την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, είχαμε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συνάντηση και την ενημέρωσα για το σπουδαίο έργο που κάνουμε στην Ημαθία και στον τομέα του πολιτισμού.

Παρουσίασα στοιχεία για τα έργα των 43 εκατομμυρίων ευρώ που έγιναν στην περιοχή μας, στη διάρκεια της θητείας του Απόστολου Τζιτζικώστα, μέσω της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Π.Ε. Ημαθίας, αξιοποιώντας πλήρως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Στην κορυφή των έργων μας βρίσκεται το Πολυκεντρικό Μουσείο της Βεργίνας για τα εγκαίνια του οποίου επίσης συζητήσαμε με την υπουργό.

Σε συνεργασία με την αρμόδια Αρχαιολογική Υπηρεσία και με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που χρηματοδοτεί το έργο , νομίζω ότι μπορούμε να υπολογίσουμε έναν προγραμματισμό εγκαινίων μέσα στους επόμενους μήνες και σίγουρα εντός του 2021, πάντα εφόσον δεν λειτουργήσουν ανασταλτικά τυχόν έκτακτες εξελίξεις της εποχής.

Με ικανοποίηση άκουσα την κυρία Λίνα Μενδώνη να είναι πλήρως ενήμερη για το έργο μας, να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία της με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και το έργο του, την ευχαρίστησα για την επίσκεψη στο γραφείο μου, για τη συνεργασία που είχαμε και αποδέχθηκα με τιμή τα συγχαρητήρια που μας έδωσε, για το έργο που κάνουμε στην Ημαθία.

Σε ανάμνηση της επίσκεψης, της απέδωσα εξίσου τιμητικά, αναμνηστικά και κυρίως συμβολικά δώρα από την Ημαθία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *