ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η πρόταση παιδικού βιβλίου από την Power Book Girl

Η πρόταση παιδικού βιβλίου από την Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΞΕΦΤΕΡΙΑ

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Συγγραφέας: Μακντοναλντ Άντριου

Προτεινόμενη Ηλικία: 7+ Ετών

Τι κάνει ο αρχηγός Γκράντ ανάμεσα στα περιστέρια ξεφτέρια; Τι άλλο από να καταπολεμούν το έγκλημα! Μία ομάδα από περιστέρια ξεφτέρια βρίσκεται να βοηθάει στις δυσκολίες που προκύπτουν “τρώγοντας” τον κίνδυνο με το κουτάλι. Τι λέτε θα καταφέρουν να λύσουν τα μυστήρια όπως για παράδειγμα γιατί εξαφανίστηκαν τα ψίχουλα ή μήπως η φιλία τους θα δοκιμαστεί από έναν επικίνδυνο εχθρό από το παρελθόν;

Τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς τα περιστέρια ξεφτέρια χαρίζουν γέλιο και όμορφες ιστορίες, γραμμένες με τη μορφή comic. Ασπρόμαυρες εικόνες με τους ήρωες να έχουνε έντονα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο τους. Υπέροχες ιστορίες που διαβάζονται χαλαρά και ήρεμα την περίοδο του καλοκαιριού. Ακολούθησε τα περιστέρια ξεφτέριa στις περιπέτειες τους και πιστέψτε με θα τα αγαπήσετε!

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Το παιδικό βιβλίο για αυτήν την εβδομάδα από την POWER BOOK GIRL

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *