ΤΟΠΙΚΑ posted by

Πέτυχε η αιμοδοσία στην Καψόχωρα – ευχαριστεί ο Λαογραφικός Όμιλος “Άγιος Δημήτριος”

Πέτυχε η αιμοδοσία στην Καψόχωρα – ευχαριστεί ο Λαογραφικός Όμιλος “Άγιος Δημήτριος”

Από τον Λαογραφικό Όμιλο Καψόχωρας Ημαθίας “Ο Άγιος Δημήτριος” ανακοινώθηκε:

Την Κυριακή 18/07/2021 ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Λαογραφικού Ομίλου Καψόχωρας Ημαθίας «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» μαζί με το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας.

Επίσης η δειγματοληψία για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα με την Αιμοδοσία.

Ευχαριστούμε θερμά τους Ιατρούς και τις νοσηλεύτριες του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας που τα χαμόγελα τους δεν έσβησαν λεπτό κατά την διάρκεια της όλης διαδικασίας, όπως και τον κ. Ιατρόπουλο Αντώνιο ο οποίος εκπροσωπεί το «Όραμα Ελπίδας» στην Ημαθία και βρίσκεται παρών σε κάθε Αιμοδοσία μας

Κυρίως, νιώθουμε υπερήφανοι και ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που έκαναν την ημέρα αυτή ξεχωριστή, αφιερώνοντας χρόνο για να δώσουν ένα σπουδαίο μάθημα εθελοντισμού και αγάπης, δίνοντας ελπίδα ζωής σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ζητάμε συγνώμη και ευχαριστούμε όλους όσους προσήλθαν στο Σύλλογο Καψόχωρας και για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα. Τους περιμένουμε στην ερχόμενη εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί κοντά στα Χριστούγεννα.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλα τα ΜΜΕ και τα στελέχη αυτών που βοήθησαν και βοηθούν στη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, την Δ/ντρια κ. Αμπεριάδου Παρασκευή για την παραχώρηση 2 εξεταστικών κλινών όπως και τους: Πατρίκα Παναγιώτη Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Νησίου και τον Τζιμούλη Αλέξανδρο Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Λουτρού για την παραχώρηση από 1 Εξεταστική Κλίνη αντίστοιχα. Την Π. Υ. Αλεξάνδρειας, τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Αρβανιτίδη Χρήστο για τον καθαρισμό του αύλειου χώρου του Συλλόγου όπου βρίσκεται και το Ηρώο Πεσόντων του χωριού μας.

Με Τιμή

Το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *