ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ο Παναγιώτης Μάντης από την Κυψέλη Ημαθίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες – ευχές από την Τοπική Κοινότητα!

Ο Παναγιώτης Μάντης από την Κυψέλη Ημαθίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες – ευχές από την Τοπική Κοινότητα!

Καλή επιτυχία στον Κυψελιώτη Ολυμπιονίκη Παναγιώτη Μάντη εύχεται η πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Κυψέλης Ημαθίας.

Ο Παναγιώτης Μάντης κατάγεται από την Κυψέλη Ημαθίας και αγωνίζεται με το ζευγάρι του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Όλο το χωριό καμαρώνει για τον σπουδαίο Έλληνα αθλητή και του εύχεται και σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες να πετύχει το στόχο του και να στεφανωθεί και πάλι Ολυμπιονίκης.

Να θυμίσουμε πως οι Μάντης – Καγιαλής βρίσκονται στην 7η θέση της γενικής κατάταξης μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας και των δύο πρώτων ιστιοδρομιών στην κατηγορία 470 ανδρών του ολυμπιακού τουρνουά ιστιοπλοΐας.

Το ελληνικό πλήρωμα ολοκλήρωσε την 1η ιστιοδρομία στην 5η θέση και τη 2η στην 6η θέση, έχοντας συνολικά 11 βαθμούς ποινής, όσους έχουν και τα πληρώματα της Μεγάλης Βρετανίας, της Ισπανίας, της Ιαπωνίας και της Γαλλίας.

Λόγω των πλασαρισμάτων στις δύο κούρσες, το ελληνικό δίδυμο είναι έβδομο, αλλά με τους 11 βαθμούς που έχει ισοβαθμεί με το πλήρωμα που βρίσκεται στην 3η θέση, από την Ισπανία.

Στην κατάταξη προηγούνται οι αυστραλοί Ράιαν και Μπέλτσερ (7 β/π), ενώ στη 2η θέση είναι προσώρας οι νεοζηλανδοί Σνόου-Χάνσεν και Γουίλκοξ (8 β/π).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *