ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Βίντεο με τη φάση που αδικήθηκε από τη διαιτησία ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας – κατέθεσε ένσταση η ομάδα

Βίντεο με τη φάση που αδικήθηκε από τη διαιτησία ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας – κατέθεσε ένσταση η ομάδα

Μετά από ένα συγκλονιστικό δεύτερο τελικό η εφηβική του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας κατάφερε να επικρατήσει του Βατανιακού με σκορ 85-71.

Η διαφορά που έπρεπε να καλυφθεί ήταν 15 πόντοι αφού ο πρώτος τελικός είχε τελειώσει στην Κατερίνη με 92-77 υπέρ του Βατανιακού.

Με το σκορ στο 85-71 και έχοντας επιμέρους σκορ 25-4 στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα της πόλης μας χρειαζόταν ένα ακόμη καλάθι για να κάνει το “θαύμα” και να περάσει το όριο των 15 πόντων.

Κάτι που συνέβη αφού 5.5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη κατάφερε να πετύχει εμπρόθεσμο χρονικά καλάθι και να διαμορφώσει το 87-71 που θα την έχριζε πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΚΕΜ και θα την οδηγούσε στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Προς γενική έκπληξη όμως και παρόλο που φίλαθλοι και παίχτες του ΑΘΛΟΥ πανηγύριζαν την μεγάλη αυτή επιτυχία, οι δύο διαιτητές του αγώνα ακυρώνουν το καλάθι και ουσιαστικά στερούν από τα παιδιά της πόλης μας τον τίτλο και την συνέχεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα την οποία και φυσικά δικαιούνται απόλυτα.

Από την πλευρά του ο ΑΘΛΟΣ συγχαίρει τους αθλητές του και δηλώνει ότι υπάρχει μόνο περηφάνια για την τιτάνια προσπάθειά τους.

Επίσης η ομάδα του ΑΘΛΟΥ δηλώνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην στηρίξει τον αγώνα και τα όνειρα τους.

Ήδη κατατέθηκε η ένσταση για την συγκεκριμένη απόφαση που έκρινε τον τίτλο των Εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ και παραδόθηκε το ακλόνητο και αδιάψευστο στοιχείο του βίντεο του συγκεκριμένου αγώνα στις αρμόδιες αρχές!

Σας παρουσιάζουμε το βίντεο:

ΕΝΣΤΑΣΗ Α.Σ.ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΘΛΟΣ

Την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 και ώρα 19:00 διεξήχθη ο Β΄ Αγώνας της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ ανάμεσα στις ομάδες Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΘΛΟΣ και Α.Ε.Κ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΣΑ στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Αλεξάνδρειας.

Στον πρώτο αγώνα(23/7/2021), στην έδρα του σωματείου Α.Ε.Κ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΣΑ (Β΄Δ.Α.Κ Κατερίνης), η ομάδα μαςείχε ηττηθεί με 15 πόντους 92-77 και χρειαζόταν νίκη με διαφορά ίση σε πόντους για να πάει το παιχνίδι σε πεντάλεπτη παράταση ή μεγαλύτερη για κατακτήσει την πρώτη θέση.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κύριοι Χατζηχαρίσης και Καραμανλής.

Στην τελευταία φάση του αγώνα και με 5.5 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη του αγώνα, με την ομάδα μας να προηγείται με 85-71 ,ο αθλητής της ομάδας μας με το νούμερο 96 (Τσαρούχας) επιχειρεί άστοχο σουτ και στη συνέχεια ο αθλητής μας νούμερο 53 (Στυλίδης) παίρνει το επιθετικό rebound και σκοράρει στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Ο πρώτος διαιτητής της συνάντησης (κ.Χατζηχαρίσης) αφού συμβουλεύτηκε τον δεύτερο διαιτητή (κ.Καραμανλή) κρίνει το καλάθι εκπρόθεσμο.

Η θέση του συλλόγου  Α.Σ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ είναι ότι το καλάθι έπρεπε να κριθεί εμπρόθεσμο. Την άποψη μας αυτή εκφράσαμε και στους διαιτητές αμέσως με τη λήξη του αγώνα , καταθέτοντας ένσταση για την απόφαση μη κατοχύρωσης του καλαθιού. Επιπλέον, επισυνάπτουμε το βίντεο του αγώνα από το οποίο γίνεται αντιληπτό στον καθένα ότι η κόρνα του ηλεκτρονικού πίνακα ακούγεται όταν η μπάλα ακουμπάει στο ταμπλό και στη συνέχεια καταλήγει στο καλάθι.

Ο Α.Σ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ζητά την κατοχύρωση του καλαθιού ως εμπρόθεσμο και την διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος σε 87-71 .

Τονίζουμε τη σημασία της απόφασης, καθότι οδηγεί τον πρωταθλητή και τους αθλητές του  στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων από τα οποία μπορεί να μοριοδοτηθούν για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΘΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *