ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας και φέτος στην κατασκήνωση YUPPICAMP στη Χαλκιδική – δωρεάν συμμετοχή!

Ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας και φέτος στην κατασκήνωση YUPPICAMP στη Χαλκιδική – δωρεάν συμμετοχή!

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ διοργανώνει και φέτος την δεύτερη περίοδο του 8ου κατά σειρά SUMMERCAMPπου όπως κάθε καλοκαίρι λαμβάνει χώρα στην πανέμορφη Κρυοπηγή Χαλκιδικής και πιο συγκεκριμένα στην κατασκήνωση YUPPICAMP.

Η κατασκήνωση YUPPICAMPμια από τις μεγαλύτερες και πιο ασφαλείς κατασκηνώσεις στην Β. Ελλάδα λειτουργεί με πρόγραμμα το οποίο καλύπτει πλήρως και τις υγειονομικές συνθήκες που απαιτούνται, την διαβίωση σε ένα φυσικό περιβάλλον,την ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό και την προπόνηση κάθε αθλητή.

Η Ακαδημία Άθλος πρωτοπόρος και στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα για όγδοη χρονιά επιλέγει την συγκεκριμένη κατασκήνωση για να προσφέρει μια ακόμη μοναδική εμπειρία στα παιδιά της ομάδας αλλά και σε κάθε παιδί που θέλει να βιώσει την ομαδικότητα, την συνεργασία ,την αυτονομία αλλά και την διασκέδαση, το παιχνίδι, την καταγάλανη θάλασσα και  το υπέροχο φυσικό περιβάλλον που προσφέρει η κατασκήνωση στην μοναδική τοποθεσία της Κρυοπηγής Χαλκιδικής.

Όλα αυτά φυσικά θα πραγματοποιούνται κάτω από την 24ωρη επίβλεψη του πολύ έμπειρου προπονητικού επιτελείου του ΆΘΛΟΥ που θα βρίσκεται σύσσωμο όλη την εβδομάδα στην κατασκήνωση αλλά και του προσωπικού της YUPPICAMPπου είναι πλήρως καταρτισμένο στις συγκεκριμένες δράσεις.

Η εβδομάδα που θα πραγματοποιηθεί το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Άθλου είναι από 20-27 Αυγούστου 2021 και απευθύνεται σε παιδιά που ανήκουν ή όχι στο δυναμικό του συλλόγου και είναι κάτοχοι δικαιώματος δωρεάν κατασκήνωσης μέσω των ταμείων τους ή καλύπτουν ιδιωτικά τη συμμετοχή τους.

Πληροφορίες και συμμετοχές :

ΔΩΡΕΑΝ με κουπόνι ως 12 Αυγούστου 2021

Ιδιωτικά ως 18 Αυγούστου 2021.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • 6974066505 (κ. Αγγέλης)
  • 6907990179 (γραμματεία)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *