ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με μεγάλη επιτυχία οι «Μπασκετοδιακοπές» του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας στη Χαλκιδική! (φώτο)

Με μεγάλη επιτυχία οι «Μπασκετοδιακοπές» του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας στη Χαλκιδική! (φώτο)

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Ακαδημία Μπάσκετ  Άθλος Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε το καλοκαιρινό πρόγραμμα «Μπασκετοδιακοπές» στις ιδανικές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης Yuppi Camp στην Κρυοπηγή της Χαλκιδικής.

Για μια εβδομάδα 40 νεαροί αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας Άθλος προετοιμάστηκαν κάτω από την επίβλεψη επτά προπονητών συνοδών της ομάδας, με ένα εξειδικευμένο αθλητικά πρόγραμμα. Παράλληλα απόλαυσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε ένα καταπράσινο περιβάλλον. Θάλασσα, πισίνες και κατασκηνωτικές δράσεις ήταν στο καθημερινό πρόγραμμα, ενώ ταυτόχρονα τα παιδιά δημιούργησαν ακόμα πιο δυνατή παρέα και ομαδική συνείδηση.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας πραγματοποιήθηκαν τρεις φιλικοί αγώνες με τις ομάδες: Tofas Bursa, Π.Κ Νεάπολης και Ευρώπης Πευκοχωρίου.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η αναμέτρηση με την Τουρκική ομάδα υψηλού επιπέδου Tofas Bursa με τον Άθλο να κερδίζει τις εντυπώσεις και να δέχεται πρόσκληση φιλοξενίας και συμμετοχής σε Διεθνές Τουρνουά που θα διοργανώσει η Τουρκική ομάδα.

Η Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά τους γονείς για την αμέριστη εμπιστοσύνη που δείχνουν σε όλες τις δράσεις του συλλόγου και τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης Yuppi Camp για τη φιλοξενία και την εξυπηρέτηση που προσέφεραν στην αποστολή της ομάδας σε καθημερινή βάση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *