ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ο ΑΘΛΟΣ πέρασε υπέροχα στη YUPPICAMP – και του χρόνου!

Ο ΑΘΛΟΣ πέρασε υπέροχα στη YUPPICAMP – και του χρόνου!

Άλλη μία κατασκηνωτική περίοδος, η όγδοη κατά σειρά, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Ακαδημία Μπάσκετ ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας.

Τα παιδιά απόλαυσαν μια εβδομάδα με την παρέα, τους φίλους και τους συμπαίκτες τους στο ιδανικό και εξαιρετικά ασφαλές περιβάλλον της κατασκήνωσης Yuppicamp.

Παρόλες τις ειδικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι, όλα λειτούργησαν τέλεια και τα παιδιά βίωσαν το κατασκηνωτικό πρόγραμμα, έπαιξαν μπάσκετ, έκαναν καινούριους φίλους, κολύμπησαν στη θάλασσα και τις πισίνες, έπαιξαν κατασκηνωτικά παιχνίδια και πέρασαν υπέροχα μαζί με τους προπονητές και τους συνοδούς τους.

Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ ευχαριστούν ιδιαιτέρως την διοίκηση της Yuppi Camp για την υπέροχη φιλοξενία καθώς και τον αρχηγό της κατασκήνωσης κ. Σωτήρη Κοκκινόπουλο για όλες τις διευκολύνσεις αλλά και για την άψογη συνεργασία!!

Με το κλείσιμο κι αυτής της καλοκαιρινής δραστηριότητας ο ΑΘΛΟΣ και η Yuppicamp ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι με την ευχή να ξαναβρεθούν όλοι πολύ σύντομα!!!

Η καινούρια αγωνιστική περίοδος είναι βέβαια πολύ κοντά για την Ακαδημία ΑΘΛΟΣ με την ημερομηνία έναρξης της νέας σεζόν για το βασικό πρόγραμμα της Ακαδημίας να ορίζεται για την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου.

Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *