ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑ ΖΥΜΕΣ: Η όρεξη και ο ζήλος για ανάπτυξη – νέοι στόχοι, νέο πλάνο, νέες γεύσεις!

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑ ΖΥΜΕΣ: Η όρεξη και ο ζήλος για ανάπτυξη – νέοι στόχοι, νέο πλάνο, νέες γεύσεις!

Το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑ ΖΥΜΕΣ και οι γεύσεις του δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Η επιχείρηση έχει καταφέρει από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της να βάλει ψηλά τον πήχη της ποιότητας για την πόλη μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Σε δύσκολους καιρούς έχει καταφέρει να δείξει πως η επένδυση αλλά και η όρεξη για ανάπτυξη είναι από τα βασικά της χαρακτηριστικά.

Με την ίδια όρεξη που ξεκίνησε τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος πριν χρόνια, αποφάσισε να δώσει μια ξεχωριστή πνοή και στο κέντρο της Αλεξάνδρειας τον Μάρτιο του 2020. Κατάφερε να δημιουργήσει έναν μοναδικό χώρο ο οποίος γι αυτό το χρονικό διάστημα, ήταν προορισμός για τον καφέ, την πίτσα, το πρωινό για μικρούς και μεγάλους.

Ακόμη και με το «χτύπημα» του Covid-19 η διεύθυνση και το προσωπικό της επιχείρησης συνέχισε με τον ίδιο ζήλο και διάθεση καταφέρνοντας να κερδίσει ακόμη περισσότερο την εκτίμηση του κόσμου της Αλεξάνδρειας. Μετά από ένα δύσκολο διάστημα με περιορισμούς και πρωτόγνωρες συνθήκες, η επιχείρηση αποφάσισε να σταματήσει τη λειτουργία του καταστήματος στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας και να βάλει άλλους στόχους, ακόμη μεγαλύτερους,

Τα καλύτερα για την επιχείρηση είναι μπροστά, ξεκινώντας από την αναβάθμιση του κεντρικού καταστήματος στην οδό 28ης Οκτωβρίου με νέες δυνατότητες στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, νέα προϊόντα και συνεργασίες που βοηθήσουν όλη αυτή τη διάθεση για ποιότητα και ανάπτυξη να κάνουν τη διαφορά στην πόλη μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Η διεύθυνση και το προσωπικό της επιχείρησης ευχαριστούν το κοινό της για την καθημερινή προτίμηση και υποστήριξη και παραμένει κοντά στους 2 (τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον ) πλέον χώρους της σε Αλεξάνδρεια και Χαλκηδόνα!

Εμείς να ευχηθούμε με τη σειρά μας, καλή αρχή στον νέο προγραμματισμό και καλή επιτυχία σε κάθε νέο βήμα που επιβεβαιώνει την ποιότητα και το επίπεδο της επιχείρησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *