ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Αποκλειστικό: Στη Μελίκη βρέθηκε ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος

Αποκλειστικό: Στη Μελίκη βρέθηκε ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου 2021 στη Μελίκη του δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο κ. Λυκουρέντζος μίλησε στον αγροτικό κόσμο της περιοχής στο πρώην δημαρχείο Μελίκης για τις αποζημιώσεις και για τη γενική λειτουργία του ΕΛΓΑ.

Αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που έχει με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας, τους βουλευτές του νομού, τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας αλλά και την προϊσταμένη του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Βέροιας.

Τον Ανδρέα Λυκουρέντζο καλωσόρισε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης ενώ τον συνόδευαν ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Τάσος Μπαρτζώκας και ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Στην αίθουσα είδαμε τον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, τον αντιδήμαρχο Νίκο Σαρακατσιάνο, τους δημοτικούς συμβούλους Μιχάλη Χαλκίδη, Ηλία Ιακωβίδη, Κώστα Βενιόπουλο, Γιώργο Μαντζώλα, Ελένη Λαφαζάνη, Σάκη Μπουκουβάλα, τον πρόεδρο του συνεταιρισμού Μελίκης Απόστολο Λουκανόπουλο, τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας Τάσο Χαλκίδη και άλλους.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *