ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Ο Στέφανος Δριστάς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ο Στέφανος Δριστάς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μήνυμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς απέστειλε ο αντιδήμαρχος Στέφανος Δριστάς: 

Συναισθήματα χαράς και προσμονής σηματοδοτεί η σημερινή ημέρα, αλλά και συναισθήματα ευθύνης για την εκπαιδευτική κοινότητα.

Το νέο ξεκίνημα, η ελπιδοφόρα αρχή της σχολικής χρονιάς απαιτεί υψηλούς στόχους και νέα όνειρα για ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία μας. Απαιτεί όμως ταυτόχρονα κόπους και θυσίες από όλους τους μαθητές.

Σ’ αυτό το ταξίδι των αξιών και της γνώσης συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες είναι οι γονείς, οι οποίοι καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν προβλήματα, δυσκολίες και νέα δεδομένα. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα έχετε τη δύναμη και την επιμονή σ’ αυτήν την ομολογουμένως δύσκολη προσπάθεια.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας συμπορεύεται μαζί σας σ΄αυτό το δύσκολο δρόμο, καθώς προτεραιότητα μας είναι να εξασφαλίζουμε τη σωστή συντήρηση και λειτουργία των σχολείων του Δήμου μας, να προάγουμε τις δράσεις στον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία.

Τα σχολεία μας διαθέτουν εκπαιδευτικούς με εμπειρίες, γνώσεις, υψηλό ηθικό ερέθισμα, ευαισθησία και θέληση για προσφορά. Ο κοινός μας στόχος είναι ένα σχολείο αναβαθμισμένο, ποιοτικό και ανταγωνιστικό, που θα εξασφαλίζει στη νέα γενιά τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες να πετύχουν τους στόχους τους, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η οποία έχει αντίκτυπο και στα σχολεία μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, εύχομαι, σε όλους και όλες, μαθητές, γονείς, διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό, να είναι η σχολική χρονιά 2021-2022, δημιουργική, και επιτυχημένη, τόσο σε σχολικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

Ο Πρόεδρος Σ.Ε.Π.Ε. (Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) Στέφανος Δριστάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *