ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΜΑΞ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ

ΣΧΟΛΕΙΟ; ΟΧΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Astrid Desbordes

Προτεινόμενη ηλικία: 2+ Ετών

Σε λίγες μέρες ο Μαξ θα πάει στο νηπιαγωγείο, το ίδιο και η Ζινζέρ! Εκείνος όμως δεν θέλει. Η μαμά του δείχνει να κατανοεί αυτή του την άρνηση. Ίσως και να προσπαθεί να του δείξει πόσο «απαίσιο» είναι το σχολείο. Τι λέτε θα τα καταφέρει;

Μια άκρως διασκεδαστική ιστορία γεμάτη χιούμορ! Το βιβλίο αυτό προσπαθεί να βοηθήσει όλα τα μικρά μαθητάκια στην ομαλή προσαρμογή στο σχολείο αλλά και να τους δείξει όλες τις χαρές της σχολικής ζωής. Ελάχιστο και κατανοητό κείμενο στη μία πλευρά του βιβλίου και ξεκάθαρες και εξαιρετικές εικόνες στην άλλη πλευρά κάνουν το βιβλίο έναν οδηγό για τις πρώτες μέρες στο σχολείο!

Η βιβλιοπρόταση έγινε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *