ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

“Ο θυμός του Τόμι” το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

“Ο θυμός του Τόμι” το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΘΥΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΙ

Εκδόσεις: Ψυχογιός 

Συγγραφέας: Τομ Πέρσιβαλ 

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Ο Τόμι είναι ο πιο μικρός και ο πιο κοντός στην οικογένειά του. Όλοι είναι πιο ψηλοί. Ακόμη και ο σκύλος. Κάποιες φορές αυτό τον κάνει χαρούμενο άλλες όμως όχι και τόσο! Για παράδειγμα όταν ήρθε η ώρα να ανέβει στην μεγάλη τσουλήθρα στην παιδική χαρά ο υπεύθυνος του είπε ότι πάρα είναι μικρός για εκεί! Ο Τόμι θύμωσε τόσο πολύ που το πρόσωπο του έγινε κόκκινο.

Ο μπαμπάς του το πρότεινε να πάνε για ένα παγωτό. Όλοι τρέχουν και ο Τόμι φτάνει τελευταίος. Έτσι δεν προλαβαίνει παγωτό! Γίνεται έξαλλος. Άρχισε να γρυλίζει.

Τι να συνέβη άραγε ύστερα όταν ο Τόμι δεν κατάφερε να κρύψει τον τίγρη που είχε μέσα του; Πως θα καταφέρει να διώξει το θυμό του;

Μια υπέροχη ιστορία, έξυπνη και πρωτότυπη για την διαχείριση αλλά και για την έκφραση των συναισθημάτων μας.

Η ιδιαίτερη εικονογράφηση του βιβλίου, ασπρόμαυρες εικόνες γύρω από τον ήρωα, ευκολονόητο κείμενο και το θέμα του κάνουν το βιβλίο έναν οδηγό που θα βοηθήσει γονείς και παιδιά να αντιμετωπίσουν τις εκρήξεις θυμού!

Ένα ακόμη βιβλίο του Τομ Πέρσιβαλ που βοηθάει τους μικρούς αναγνώστες με τον πιο έξυπνο τρόπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *