ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πρωτιά για τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας στο τουρνουά μπάσκετ “Ορφανίδεια 2021”

Πρωτιά για τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας στο τουρνουά μπάσκετ “Ορφανίδεια 2021”

Ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας συμμετείχε μετά από πρόσκληση της διοργανώτριας ομάδας του Κεραυνού Ωραιοκάστρου στο Τουρνουά μπάσκετ “Ορφανίδεια” που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη μνήμη του αθλητή Τάσου Ορφανίδη.

Ο ΑΘΛΟΣ Αλεξανδρειας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και επικράτησε με μεγάλη άνεση τόσο του Πρωτέα Κορδελιού στον ημιτελικό του Σαββάτου όσο και επί του οικοδεσπότη Κεραυνού Ωραιοκάστρου στον τελικό της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Το σημαντικότερο για την ομάδα της πόλης μας είναι ότι κέρδισε την παραδοχή για το αγωνιστικό αλλά και το οργανωτικό της επίπεδο από όλους τους συμμετέχοντες.

Το κύπελλο του νικητή του Τουρνουά απένειμε στον αρχηγό Μιχάλη Σιτσάνη η οικογένεια του εκλιπόντος αθλητή.

Μια ακόμη διάκριση ακολούθησε για τον ΑΘΛΟ με τον αθλητή του Κωστακιδη Θεόδωρο να παίρνει τον τίτλο και το τρόπαιο του πολυτιμότερου παίχτη.

Ο Α.Σ. Ακαδημια ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας ευχαριστεί για την τιμητική πρόσκληση να συμμετέχει στα Ορφανίδεια 2021 την διοίκηση του Κεραυνού Ωραιοκάστρου και εύχεται σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν υγεία στους αθλητές, προπονητές και μέλη τους και ευόδωση των στόχων τους.

Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *