ΤΟΠΙΚΑ posted by

Έφτασε στην Αλεξάνδρεια η «Φλόγα της αγάπης»

Έφτασε στην Αλεξάνδρεια η «Φλόγα της αγάπης»

Ο δήμος Αλεξάνδρειας υποδέχτηκε σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 τη “Φλόγα της Αγάπης” της 19ης Λαμπαδηδρομίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.).

Ο θεσμός της λαμπαδηδρομίας αποτελεί μια γιορτή, που διοργανώνει η Π.Ο.Σ.Ε.Α.. Η «φλόγα της αγάπης» όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται, περνάει από όλες τις πόλεις της Ελλάδας, μέσα από ένα κλίμα γιορτής για να μεταδώσει το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η άφιξη της φλόγας έγινε στις 18:00 στον χώρο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου.

Ακολούθησε λαμπαδηδρομία με αθλητές, εθελοντές και πολίτες, επί των οδών: Βεροίας- Ναούσης- Δ. Βετσοπούλου – Θεμιστοκλή Σοφούλη.

Στην συνέχεια ακολούθησε εκδήλωση με τις χορωδίες του Δήμου Αλεξάνδρειας «Αλεξανδρινές Φωνές» και «Μελισσάνθη » καθώς και βράβευση των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Αλεξάνδρειας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Αλεξάνδρειας, η ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της Τοπικής Κοινότητας Λιανοβεργίου, οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών Μελίκης, Πλατέος, Τρικάλων, και Νησίου, Νεοχωρίου και Καψόχωρας.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *